FairyWill - 508white-5 modes - Tandenborstel

  • Artikelnummer: 2346021
30,89 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


FairyWill 508 sonische tandenborstel

Nu kunt u nog beter voor uw tandheelkundige gezondheid en hygiëne zorgen. De door de ADA goedgekeurde FairyWill 508 sonische tandenborstel genereert trillingen tot 40.000 per minuut voor een snelle, grondige en effectieve reiniging. Het biedt ook een slimme timer van 2 minuten en 5 modi. Het valt ook op door zijn IPX7-waterbestendigheid en lange werktijd. In de set vind je niet alleen een tandenborstel, maar ook 4 verwisselbare koppen.

Fairywill/FW508/7

Grondiger reiniging

Geniet van een mooie glimlach. De tandenborstel is voorzien van een duurzame motor die op een hoge frequentie trillingen kan opwekken, waardoor je tanden grondig worden gereinigd. Het bereikt gemakkelijk zelfs moeilijk bereikbare plaatsen en verwijdert effectief voedselresten, tandplak en vlekken. Bovendien herinnert de slimme timer u er elke 30 seconden met een korte pauze aan om te wisselen van gebied dat u poetst, en na 2 minuten stopt de tandenborstel automatisch.

Fairywill/FW508/6

5 modi

Het apparaat ondersteunt 5 modi, zodat het zelfs aan de meest uiteenlopende verwachtingen van gebruikers kan voldoen. Clean is goed voor dagelijks gebruik, met White kun je je tanden witter maken en met Polish kun je ze polijsten. De massagemodus zorgt niet alleen voor een effectieve reiniging, maar ook voor een tandvleesmassage. De Gevoelige modus is vooral nuttig voor beginners en mensen met gevoelige tanden.

Fairywill/FW508/1

Lange looptijd

Vergeet de inefficiënte tandenborstels die zeer snel ontladen. De FairyWill 508 zal u verrassen met zijn lange looptijd: wanneer u hem volledig oplaadt, kunt u hem tot 30 dagen gebruiken! Het duurt ongeveer 4 uur om het apparaat op te laden. Door de USB interface is het mogelijk om hem niet alleen op een oplader aan te sluiten, maar bijvoorbeeld ook op een powerbank of laptop.

Fairywill/FW508/5

Speciaal ontworpen koppen

De 508-kop is uitgerust met hoogwaardige Dupont-borstelharen waarmee u uw tanden grondig en toch veilig kunt poetsen. Om hygiënisch gebruik te garanderen en de verspreiding van bacteriën te voorkomen, moet u het ongeveer eens in de drie maanden vervangen. U hoeft dit echter niet te onthouden! Wanneer de tijd rijp is, zullen de speciale blauwe borstelharen beginnen te vervagen, wat u eraan herinnert dat u de kop moet vervangen door een nieuwe.

Fairywill/FW508/9

Draagbaar en waterdicht

Poets onbevreesd je tanden in de badkuip, boven de gootsteen of zelfs onder de douche. De tandenborstel is IPX7 waterdicht, wat betekent dat hij niet bang is voor spatten. Hij is licht en compact genoeg om overal mee naartoe te nemen, zodat hij niet veel ruimte in beslag neemt in uw koffer. Neem hem mee op vakantie en verblind je met een sneeuwwitte glimlach, waar je ook gaat!

Fairywill/FW508/3

In de doos

  • Sonische tandenborstel
  • Verwisselbare koppen
  • Oplaadkabel
Merk FairyWill
Model 508
Kleur Wit
Stroombron DC 3,7V
Materiaal ABS / TPE
Spanning 110-240V
borstelharen Dupont-nylon
Stroomverbruik 1-1.8W
Oplaadtijd Ongeveer 4u


Merk: FairyWill
Doelgroep: Unisex
Kleur: wit
Materiaal: Kunststof
Type product: Tandenborstels