EKSA - E5000Pro - Hoofdtelefoon

  • Artikelnummer: 2346020
55,07 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Gaming-hoofdtelefoon EKSA E5000 Pro

Kruip in de huid van de held van je favoriete titel met de EKSA E5000 Pro. De gaming-hoofdtelefoon biedt 7.1 surround sound en dubbele drivers voor indrukwekkend, rijk gedetailleerd geluid. Bovendien bieden ze 2 modi (muziek, spel), zodat je hun prestaties kunt aanpassen. Bovendien elimineren de dubbele microfoons omgevingsgeluid en nemen ze nauwkeurig uw stem op, en dankzij de brede compatibiliteit kunt u de EKSA E5000 Pro op een verscheidenheid aan apparaten aansluiten. Ze vallen ook op door hun eenvoudige bediening en ergonomisch ontwerp. Je vindt er onder andere kabels waarmee je de hoofdtelefoon op de juiste apparatuur kunt aansluiten.

EKSA/E5000Pro/3

7.1 surroundgeluid

De hoofdtelefoon zorgt voor een uitzonderlijke geluidservaring dankzij het SoundBase 7.1-systeem. Dit vertaalt zich in diepe bastonen en een breder geluidsveld, waardoor je de voetstappen van een naderende vijand, geweervuur, explosies en naderende voertuigen kunt horen. Let op: het 7.1-effect is niet beschikbaar met een 3,5 mm kabel. Gebruik hiervoor een USB-C- of USB-A-kabel.

EKSA/E5000Pro/1

Dubbele drivers voor beter geluid

De hoofdtelefoon maakt gebruik van dubbele drivers: met één kamer voor bas en een andere kamer voor middentonen en hoge tonen. Deze opstelling zorgt voor een betere meeslepende ervaring en voorkomt vervorming. Je past het geluid aan met het DualPro-kanaal van EKSA - om vervorming te verminderen, de bas te benadrukken of rijkere middentonen en hoge tonen te krijgen. Het resultaat is dat je kunt genieten van uitstekend geluid, waardoor je je tegenstander gemakkelijker kunt lokaliseren en de weg naar de overwinning kunt vinden.

EKSA/E5000Pro/8

Dual-microfoonsysteem

EKSA E5000 Pro gebruikt een systeem met twee microfoons. Dit betekent dat de hoofdtelefoon is uitgerust metmicrofoon om te praten en een ruisonderdrukkende microfoon. Hierdoor wordt uw stem nauwkeurig opgenomen, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw beller u hoort. En ENC-technologie elimineert tot 99,8% van het omgevingsgeluid, terwijl uw stem tijdens een gesprek wordt versterkt. Bovendien kan de microfoon op elk moment worden verwijderd als u hem niet nodig heeft. De kit bevat ook een windscherm dat u eenvoudig over de microfoon kunt plaatsen.

EKSA/E5000Pro/7

2 werkingsmodi

Muziek, gameplay - EKSA E5000 Pro werkt perfect in beide situaties. Met de speciale knop op het oorstuk kun je kiezen uit 2 bedieningsmodi. Om naar muziek te luisteren, stelt u de Muziekmodus in en geniet u van 3D-stereogeluid. De gamemodus biedt daarentegen 7.1 surround sound voor een hoger niveau van onderdompeling. Kies de juiste optie voor u!

EKSA/E5000Pro/2

Compatibel

Een ander voordeel van de EKSA E5000 Pro is de brede compatibiliteit. De hoofdtelefoon werkt met computers, laptops, smartphones, PS4/5, Xbox en Nintendo Switch. Bovendien wordt de kit geleverd met 3,5 mm audio naar USB-C, USB-C naar USB-C en USB-C naar USB-A kabels, waarmee u de hoofdtelefoon kunt aansluiten op de apparatuur van uw keuze.

EKSA/E5000Pro/9

Handig

Speel je favoriete games zonder je moe te voelen. De hoofdtelefoon maakt gebruik van de hoogwaardige eiwitleren oorschelpen van EKSA CloudSoft, waardoor deze zacht en niet-irriterend zijn. Bovendien biedt het traagschuim ongeëvenaard comfort en veroorzaakt het geen oncomfortabele druk. De oorschelpen bedekken je oren volledig en dankzij de verstelbare hoofdband kun je de E5000 Pro aanpassen. Hierdoor kun je ze langdurig comfortabel gebruiken.

EKSA/E5000Pro/6

Eenvoudig te gebruiken

Met de EKSA E5000 Pro heb je de belangrijkste functies binnen handbereik. Eén van de hoofdtelefoons is uitgerust met een bedieningspaneel, van waaruit je de werking ervan aanpast. Met behulp van speciale knoppen kunt u het volume aanpassen, de microfoon dempen, de bedieningsmodus instellen en de groene achtergrondverlichting in-/uitschakelen.

EKSA/E5000Pro/4

Inbegrepen

  • hoofdtelefoon
  • microfoon
  • microfoon windscherm
  • geval
  • gebruikershandleiding
  • 3,5 mm audiokabel naar USB-C
  • USB-C naar USB-C audiokabel
  • USB-C (vrouwelijk) naar USB (mannelijk) verlengkabel
Fabrikant EKSA
Model E5000 Pro
Kleur zwart
Transducerdiameter 50 mm
Impedantie 55 O ± 15% (hoofdtelefoon)
Gevoeligheid 112 dB ± 3 dB (hoofdtelefoon), -42 ± 3 dB (microfoon)
Frequentiereactie 20 Hz - 20 kHz
Microfoons Unidirectioneel voor oproepen en omnidirectioneel met ENC-functie


Merk: EKSA
Doelgroep: Unisex
Kleur: zwart
Type product: Koptelefoons