Duracell - USB5022A - Kabel

  • Artikelnummer: 2346770
21,06 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Duracell USB naar Lightning-kabel 2m (zwart)

De Duracell-kabel is compatibel met apparaten die zijn uitgerust met een Lightning-poort, zoals Apple-smartphones en -tablets. Het beschikt over een spanning van 5V/3A, waardoor uw apparaten sneller worden opgeladen dan andere soortgelijke producten. Hiermee kunt u ook bestanden overbrengen met 480 Mbps. De lengte is 2 meter.


Onmiddellijke bestandsoverdracht

Moet u foto's van uw telefoon naar uw laptop overbrengen? Of wil je je opgenomen en opgeslagen video's op een ander apparaat? Met de Duracell kabel zet je ze binnen een mum van tijd over! Met de USB5022A kunt u bestanden overbrengen met snelheden tot wel 480 Mbps. Beperk uzelf niet en breng geselecteerde bestanden snel over naar elk apparaat.


Snel opladen

Ben je het beu om lang te moeten wachten totdat je apparaten zijn opgeladen en weer klaar zijn voor gebruik? Met de Duracell kabel behoort dit probleem tot het verleden! De USB5022A ondersteunt snel opladen en de spanning reikt tot 5V/3A. Ontdek hoe snel u de batterij van uw apparaat kunt opladen!


Gebruiksgemak

De USB5022A is niet alleen uiterst veelzijdig en praktisch, maar het gebruik ervan is ook zeer handig. Dankzij het feit dat de lengte van de kabel maar liefst 2 meter is, kun je vrij gebruik maken van het apparaat dat je oplaadt. Trakteer uzelf op gemak en functionaliteit met Duracell!


Brede compatibiliteit

De Duracell-kabel is voorzien van USB-A- en Lightning-connectoren, waardoor hij zeer veelzijdig is en je hem met veel verschillende apparaten kunt gebruiken. Laad smartphones en tablets die zijn uitgerust met USB-A- en Lightning-poorten, zoals iPhones, iPads en iPods, gemakkelijk op en geniet van snelle bestandsoverdracht!


Specificatie:

Fabrikant Duracell
Model USB5022A
Kleur zwart
Lengte 2m
Spanning 5V/3A
Gegevensoverdracht 480 Mbps
Gewicht 40 g
Poorten USB, Bliksem


Merk: Duracell
Doelgroep: Unisex
Kleur: zwart
Gewicht: 40 g
Type product: Kabels