Duracell - DRACUSB18-EU - Oplader

  • Artikelnummer: 2346165
23,41 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Duracell USB-C netlader, 20W (zwart)

Bespaar tijd met de Duracell netlader. Het product maakt snel opladen mogelijk en beschikt over een USB-C-poort, zodat je er de meeste populaire apparaten mee kunt vernieuwen. Het slanke en ergonomische ontwerp past perfect aan de muur en het zacht aanvoelende materiaal zorgt voor een stevige grip bij het loskoppelen en aansluiten van de oplader.

 

Snel opladen

Geniet van nog sneller opladen met de Duracell-oplader! Het product laadt uw smartphone, tablet of powerbank tot 4 keer sneller op dan een standaard oplader! Het ondersteunt ook het 20W Power Delivery snellaadprotocol. Nu heeft u slechts enkele ogenblikken nodig om de energie in uw apparatuur te herstellen!

 

Past op een reeks apparaten

U hoeft zich geen zorgen te maken over compatibiliteitsproblemen! De oplader werkt perfect met de meeste populaire apparaten die op de markt verkrijgbaar zijn. Je kunt er probleemloos smartphones en tablets van verschillende merken mee opladen. Je zult het ook gebruiken om energie op te doen in een draadloze hoofdtelefoon of een powerbank.

 

Compact ontwerp

Het compacte formaat van de Duracell oplader verhoogt het gebruikscomfort. Het product is gemaakt van zachte en ergonomische materialen en heeft een hoge duurzaamheid. Je zult er zeker lang plezier van hebben!

 

Veilig gebruik

Duracell-netlader maakt niet alleen snel, maar ook veilig opladen mogelijk. Het apparaat biedt bescherming op meerdere niveaus, inclusief bescherming tegen oververhitting, overladen en overspanning. Zo weet je zeker dat je apparaten niet beschadigd raken.

 

Specificatie:

Fabrikant Duracell
Model DRACUSB18-EU
Kleur Zwart
Gewicht 73 g
Afmetingen 60 x 60 x 63 mm
Maximaal vermogen 20 W


Merk: Duracell
Doelgroep: Unisex
Kleur: zwart
Gewicht: 73 g
Afmetingen (mm): 60 x 60 x 63 mm
Type product: Laders