Deerma - SH90W - Waterkoker

  • Artikelnummer: 2346200
58,40 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Deerma SH90W waterkoker

Nu kunt u eenvoudig hete koffie, thee of melkpoeder bereiden. Met de Deerma SH90W waterkoker kunt u snel water koken en kunt u de temperatuur instellen tussen 40 en 100°C. De inhoud bedraagt ??1,7 liter. Het apparaat is gemaakt van gezondheidsvriendelijke materialen en zorgt voor veilig gebruik. Bovendien maakt het in de behuizing geïntegreerde touchdisplay het gebruik van de waterkoker eenvoudig en geeft het in realtime informatie over de geselecteerde functie en temperatuur.

Gecontroleerde temperatuur

Met de SH90W waterkoker bereid je niet alleen heerlijke koffie en thee, maar bijvoorbeeld ook melkpoeder voor je baby of water met honing. Met het apparaat kunt u de temperatuur instellen binnen het bereik van 40-100°C, zodat u de werking eenvoudig aan uw behoeften kunt aanpassen. Bovendien blijft de ketel bij 40°C en 60°C ongeveer 4 uur warm, en bij 80°C en 90°C ongeveer een uur.

Snel kokend - grote capaciteit

Verspil geen tijd met te lang wachten tot het water kookt. De waterkoker is voorzien van de Strix thermostaat en een hoogwaardig verwarmingselement, waardoor hij water in slechts ongeveer 6 minuten kookt. Bovendien heeft de inhoud een inhoud van 1,7 liter, wat betekent dat u in één keer maximaal 8 koppen van de door u gekozen drank kunt bereiden. Dit alles maakt de SH90W waterkoker ook ideaal voor grote gezinnen - niemand hoeft lang te wachten op koffie of thee.

Ingebouwd LED-touchscreen

De behuizing van het apparaat is geïntegreerd met een praktisch HD LED-aanraakscherm. Met zijn hulp kunt u de waterkoker gemakkelijk bedienen. U vindt er ook realtime informatie over de geselecteerde functie en watertemperatuur op. Bovendien wordt het oppervlak van het apparaat dankzij de dubbele thermische isolatie niet te heet, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over verbranding.

Gebruiksveiligheid

Ben je op zoek naar een waterkoker waar je lang plezier van zult hebben? De SH90W is de juiste keuze! Het apparaat is zo ontworpen dat maximale gebruiksveiligheid wordt gegarandeerd. De waterkoker schakelt automatisch uit als je hem optilt of leeg is. Hij stopt ook automatisch met werken als het water al kookt. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je hem beschadigt.

Zorgvuldig doordacht ontwerp

De binnenkant van de ketel is gemaakt van roestvrij staal 304, dat corrosiebestendig is en veilig te gebruiken in contact met voedsel - het voldoet aan de RoHS-normen. Door de grote opening is het apparaat eenvoudig schoon te maken en door de ergonomische handgreep is het apparaat comfortabel in gebruik. Om het deksel van de SH90W te openen, hoef je alleen maar op een knop te drukken. Dit is niet alleen handig, maar helpt u ook brandwonden te voorkomen.

Merk Deerma
Naam Deerma smartscreen waterkoker
Model DEM-SH90W
Nominaal vermogen 1500-1700W
Nominale spanning 220-240V
Nominale frequentie 50-60Hz
Capaciteit 1.7l
Materiaal Borosilicaatglas, roestvrij staal 304, PP
Afmetingen 219x173x288mm


Merk: Deerma
Doelgroep: Unisex
Volume: 1,7 L
Afmetingen (mm): 219 x 173 x 288 mm
Materiaal: Polypropyleen
Type product: Waterkokers