Deerma - F628W - Luchtbevochtiger

  • Artikelnummer: 2346903
50,15 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Deerma F628W - Goed bevochtigde lucht voor uw gezondheid

De Deerma F628W ultrasone luchtbevochtiger is uw bondgenoot in de strijd voor de sleutel tot gezondheid, goed bevochtigde lucht. Klein, gemakkelijk te gebruiken en zeer efficiënt, het zal u verrassen met zijn mogelijkheden en een positief effect hebben op uw welzijn.

Vergeet het ingewikkelde gebruik

De bediening van de luchtbevochtiger is heel eenvoudig: u kunt er gemakkelijk mee omgaan. Giet gewoon water in de tank en draai aan de knop. Het apparaat gaat direct aan de slag met het reinigen en sproeien van het water en je geniet van goed bevochtigde lucht! U kunt de knop ook gebruiken om de intensiteit van de verspreide nevel aan te passen - pas deze geheel naar wens aan.

Verrassende prestatie

De ruime Deerma F628W-tank van 5 liter maakt meerdere uren werking van de luchtbevochtiger mogelijk. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat u het water regelmatig moet bijvullen; doe het gewoon één keer per dag. Het apparaat is zeer efficiënt en kan tot 270 ml/uur spuiten, waardoor je in een handomdraai de juiste bevochtiging bereikt. Deerma F628W is een luchtbevochtiger die aan al uw verwachtingen zal voldoen.

Geniet van rust en stilte

Hoge prestaties kunnen worden gecombineerd met een stille werking - Deerma F628W is hiervan het beste voorbeeld. Het volumeniveau van het apparaat is niet hoger dan 34 dB. Zo kunt u het vervelende, levensbedreigende geluid vergeten. Speel, werk, rust en slaap in alle rust - Deerma F628W zal een stille metgezel zijn voor uw dagelijkse activiteiten en zal u helpen de lucht 24 uur per dag bevochtigd te houden.

Eenvoudig ontwerp dat u zal verrassen

Deerma F628W luchtbevochtiger wordt bovendien gekenmerkt door een elegant, minimalistisch ontwerp. Door het eenvoudige ontwerp en de gladde behuizing is hij gemakkelijk schoon te maken. Dankzij de transparante waterniveau-indicator zie je snel wanneer je hem moet bijvullen. Heldere, subtiele kleuren zorgen ervoor dat de luchtbevochtiger perfect in elke kamer past - hij kan een functionele en esthetische toevoeging zijn aan onder andere de slaapkamer, woonkamer of kantoor. Zet hem in huis en ontdek zelf wat hij kan doen!

Merk Deerma
Model F628W
Vermogen 25W
Nominale spanning 220-240V~50-60Hz
Afmetingen 187 x 200 x 295 mm
Capaciteit waterreservoir 5l


Merk: Deerma
Doelgroep: Unisex
Afmetingen (mm): 187 x 200 x 295 mm
Type product: Luchtbevochtigers