Deerma - F600 White - Luchtbevochtiger

  • Artikelnummer: 2346704
46,69 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Deerma F600 - De luchtbevochtiger die je nodig hebt

Met de F600 krijgt u het optimale niveau van luchtbevochtiging in uw huis en zorgt u voor uw gezondheid en die van uw dierbaren. Het apparaat beschikt over een ruim waterreservoir (5l) en stelt u in staat de mate van luchtbevochtiging aan uw wensen aan te passen. Een aanraakpaneel met display geeft u informatie over de werking van het apparaat, en met een planningsfunctie kunt u de bediening van de F600 personaliseren. Bovendien past het stijlvolle, moderne ontwerp van het apparaat in vrijwel elk interieur en vormt het een unieke decoratie van de kamer.

Betrouwbare hulp bij het zorgen voor uw welzijn

Er zijn heel veel factoren die uw gezondheid beïnvloeden, waaronder temperatuur en luchtvochtigheid. Het is de moeite waard om u hiervan bewust te zijn en te zorgen voor optimale omstandigheden op de plaatsen waar u het vaakst verblijft. Met de Deerma luchtbevochtiger kunt u dit doen - met zijn hulp zorgt u voor een gezonde, goed bevochtigde omgeving, waar u uw tijd prettig en veilig doorbrengt.

Speciaal voor jou ontworpen

Het doordachte ontwerp van de luchtbevochtiger maakt hem tegelijkertijd uiterst effectief en veilig. Een speciale coating voorkomt effectief besmetting en bacteriegroei. Zo weet je zeker dat de vrijkomende watermist perfect gezuiverd is en veilig voor de gezondheid.

Verrassend eenvoudige bediening

De bediening van de luchtbevochtiger is opmerkelijk eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen is water in het speciale reservoir gieten, de dop erop draaien en op de aan-knop drukken. Dat is alles wat nodig is om te genieten van bevochtigde lucht! Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over de noodzaak van frequente waterverversingen: de tankinhoud bedraagt ??maar liefst 5 liter, wat meerdere uren intensief werken mogelijk maakt. Jij alleen neom het water één keer per dag bij te vullen!

Controleer snel de informatie waarin u geïnteresseerd bent

De bediening van het apparaat wordt vergemakkelijkt door een slim aanraakpaneel met een digitaal, oogvriendelijk display. Hiermee kunt u de kamertemperatuur in realtime controleren. U kunt ook de luchtbevochtigermodus selecteren waarin u geïnteresseerd bent. Het aanraakpaneel zal u verrassen met de gevoeligheid van de knoppen - hun responstijd is werkelijk razendsnel.

Luchtbevochtiger op maat van jou

U kunt de Deerma F600 luchtbevochtiger eenvoudig aanpassen aan uw wensen. Als je naar bed gaat, kun je de nachtmodus inschakelen, waardoor het display wordt uitgeschakeld. Onnodig licht verstoort je slaap niet. U heeft ook de mogelijkheid om een ??schema in te stellen waarbij het apparaat maximaal 12 uur lang moet werken. De luchtbevochtiger wordt na de ingestelde tijd automatisch uitgeschakeld. Ook kunt u zelf de kracht van de gespoten nevel bepalen. Schakel vrijelijk tussen de drie beschikbare niveaus en pas de hoeveelheid water die wordt verdeeld aan naar jouw voorkeur. Deerma F600 biedt u veel mogelijkheden - probeer ze allemaal!

Universeel ontwerp

Wat de Deerma F600 luchtbevochtiger verder kenmerkt, is het minimalistische, stijlvolle ontwerp. Het apparaat is gemaakt van duurzaam ABS-kunststof en dankzij het gladde oppervlak is schoonmaken geen probleem. Verborgen onder het deksel van de luchtbevochtiger, zorgt een handig handvat ervoor dat u het waterreservoir vrij kunt dragen, bijvoorbeeld om het te wassen. Dankzij een transparante waterniveau-indicator zie je snel hoeveel water er nog is en of je dit binnenkort moet bijvullen. Door de ingetogen kleurstelling, gedomineerd door wit en subtiel bruin, is de Deerma F600 een elegante en praktische toevoeging aan ieder interieur. Hij zal zeker ook perfect zijn weg vinden naar jouw huis!

Ontspan

Dit is niet het einde van de voordelen van de Deerma-luchtbevochtiger. Het apparaat is voorzien van een speciale lade, waaraan u een paar druppels van uw favoriete geurolie kunt toevoegen. Hierdoor vult u de kamer met een aangenaam aroma en zorgt u voor uw welzijn.

Fabrikant Deerma
Model F600
Nominale spanning 220-240V~50/60Hz
Nominaal vermogen 25 W
Afmetingen 210 × 210 × 330 mm
Tankinhoud 5 L
Aromatherapie Ja


Merk: Deerma
Doelgroep: Unisex
Afmetingen (mm): 210 x 210 x 330 mm
Type product: Luchtbevochtigers