Deerma - DEM-T30W - Stofzuiger

  • Artikelnummer: 2346702
170,98 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Deerma DEM-T30W Staande stofzuiger

De Deerma DEM-T30W is een verticale draadloze stofzuiger met een optische stofdetectielamp, waardoor je zelfs het kleinste stofje kunt opmerken. Het apparaat heeft een zuigkracht van 23 kPa waardoor alle deeltjes effectief worden verwijderd, zodat jij kunt genieten van een feilloos schone vloer. Het negentraps filterontwerp scheidt stof onmiddellijk van de lucht. In de set zit een zuigmond met borstel, die je gebruikt voor het schoonmaken van auto's of het stofzuigen van gordijnen. Na het reinigen drukt u eenvoudig op één knop om het stofreservoir te legen.

Multifunctionaliteit

De stofzuiger wordt geleverd met zowel een lange buis als een elektrisch vloermondstuk dat onzuiverheden naar binnen veegt, ideaal voor het stofzuigen van grote oppervlakken. Wanneer precisie nodig is, kunnen zowel de buis als het elektrische mondstuk worden verwijderd en kan een spleetmondstuk met borstel worden bevestigd, zodat de stofzuiger nauwkeuriger kan manoeuvreren en in spleten kan reiken, bijvoorbeeld in een auto.

Optische lamp

Stofdeeltjes zijn vaak onzichtbaar in slecht verlichte kamers. Daarom heeft de elektrische borstel van de stofzuiger een groene optische lamp die stofdeeltjes verlicht, waardoor ze een schaduw werpen en zichtbaar zijn. Voorkom stof- en mijtallergieën met de Deerma DEM-T30W stofzuiger!

Hoge zuigkracht

Het apparaat kenmerkt zich door een rendement van 240W, 8000 rotaties per minuut en een zuigkracht van 23kPa, waardoor vuil effectief wordt opgezogen, waardoor je tijd bespaart voor ontspanning of persoonlijke ontwikkeling. De nieuwe borstel die in de stofzuiger is geïnstalleerd, lijkt op een verfroller en maakt gebruik van zachte en harde vezels voor het reinigen van spleten zonder krassen op de vloer.

Vergeet kabels

De DreeDe DEM-T30W stofzuiger geeft u de vrijheid om schoon te maken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken of de kabel lang genoeg is om elke hoek van het appartement te bereiken of om door het appartement te bewegen en de kabel naar een ander stopcontact te verwisselen. Met deze draadloze stofzuiger kun je onbeperkt bewegen! Dankzij de 2500 mAh batterij kun je 45 minuten schoonmaken. Er is 5,5 uur opladen nodig.

Stofcontainer

Het stofreservoir heeft een maximale inhoud van 0,56 liter, waardoor je hem niet vaak hoeft schoon te maken. Door het transparante materiaal controleer je voortdurend of de stofzuiger per ongeluk iets belangrijks heeft opgezogen. Indien nodig kunt u met één knop de containerklep ontgrendelen om de volledige inhoud weg te gooien en eventueel te wassen.

Pakketinhoud

  • Stofzuiger
  • Stofzuigerbuis
  • Spleetmondstuk
  • Elektrisch vloermondstuk
  • Opslagbeugel
  • Positioneringssticker
  • Schroef x 2
  • Uitbreidingspluggen x 2
  • Handleiding
Merk Deerma
Model DEM-T30W
Vermogen 240W
Laadspanning 26V
Laadstroom 0,5V
Bedrijfsspanning 21,6V
Snelheid elektrische borstelmotor 8000 RPM
Bedrijfstijd 45min
Batterijcapaciteit 2500mAh
Oplaadtijd 5,5 uur
Zuigkracht 23kPa
Capaciteit stofcontainer 0,35L (effectief), 0,56L (maximum)


Merk: Deerma
Doelgroep: Unisex
Type product: Stofzuigers