Deerma - CM800 - Hoover

  • Artikelnummer: 2346524
56,94 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Deerma CM800

Deerma CM800 stofzuiger is een snelle en effectieve manier om ongewenst vuil of huisstofmijt uit uw omgeving te verwijderen. Het apparaat combineert op innovatieve wijze hoge temperaturen, ultraviolet licht, hoge zuigkracht en hoogfrequente trillingen om een ??effectieve verwijdering van allergenen te garanderen. Een sterk trilelement, een krachtige motor en een besturingsmodule zijn verantwoordelijk voor het hoge rendement van het product.

Ultraviolette kracht

De stofzuiger maakt gebruik van violet licht met een lengte van 253,7 nm, wat effectief is bij het verwijderen van zowel volwassen mijten als eitjes. De effectiviteit van deze methode is 99,9%! Bovendien heeft de ultraviolette lamp virale en bacteriedodende eigenschappen, waardoor deze ideaal is voor gebruik door mensen met een allergie en de matras uitzonderlijk fris en hygiënisch achterlaat.  

Hoge temperatuur

De lucht met een temperatuur van 50 graden Celsius is dodelijk voor mijten en kan diep in de matras doordringen om ongewenste exemplaren nog effectiever te elimineren.

Zuigkracht

Dankzij de hoge zuigkracht van 13.000 Pa en de trillingen van 8.000 slagen per minuut kan de matras grondig worden gereinigd zonder dat er vervuilde plekken achterblijven.  

 Filtratie

Daarnaast is de stofzuiger voorzien van een HEPA-filter en een dubbele filterlaag zodat hij bij het reinigen van de matras tegelijkertijd de lucht rondom het apparaat reinigt.

Praktische oplossingen

De behuizing is gemaakt van hoogwaardige materialen die een lange levensduur van de stofzuiger garanderen en het comfortabele handvat zorgt voor een hoog comfort en een hoge gebruikssnelheid. Het stofreservoir is gemakkelijk schoon te maken, na het legen is het voldoende om het onder stromend water af te wassen.

Veilig gebruik

Een speciale bescherming zorgt ervoor dat de lamp alleen wordt geactiveerd bij contact met een vlak oppervlak, waardoor UV-bescherming en oogbescherming wordt geboden. In de behuizing zitten speciale ventilatieroosters, die ervoor zorgen dat het apparaat de juiste temperatuur behoudt zonder oververhitting.

Merk Deerma
Model CM800
Zuigkracht >13kPa
Nominale spanning 220-240V~50-60Hz
Nominaal vermogen 450W
Geluidsniveau <78dB


Merk: Deerma
Doelgroep: Unisex
Type product: Stofzuigers