Darkflash - TR240 Black - Waterkoeling

  • Artikelnummer: 2346269
86,20 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Waterkoeling 240 mm Darkflash TR240

Met de TR240 zorg je voor een goede koeling van de processor van je computer. Het apparaat wordt gekenmerkt door betrouwbare prestaties en het moderne ontwerp en de kleurrijke achtergrondverlichting springen in het oog. Je zult het ook met succes synchroniseren met het moederbord. De koeler garandeert een optimale warmteverdeling en een verrassend stille werking. Compatibel met AMD- en Intel-processors - de installatie ervan zal geen problemen veroorzaken.

Optimale temperatuur

Bij het maken van TR240 zijn materialen van uitstekende kwaliteit gebruikt, die de warmte perfect geleiden. Het efficiëntieoppervlak van het apparaat is vergroot dankzij het gegolfde ontwerp van de vinnen. Hierdoor werd het ook mogelijk om efficiëntere koeling te bieden met ingebouwde ventilatoren. Door de optimale warmteverdeling en -uitwisseling is de koeler ideaal om de CPU-temperatuur op het juiste niveau te houden.

Extreem stil

Ben je bang dat een irritant geluid je rust verstoort en je ervan weerhoudt om van het spel te genieten? Geen zorgen! De ventilatoren van de koeler zijn ontworpen om soortgelijke problemen te elimineren. De technologie voor het vastleggen van geluid heeft het mogelijk gemaakt de luchtweerstand en daarmee het volume van het apparaat te verminderen.

Eenvoudig te installeren

Ben je bang dat de installatie van de koeler te ingewikkeld zal blijken? Wees niet! Het apparaat is compatibel met bepaalde modellen AMD- en Intel-processors en de installatie ervan zal geen problemen opleveren. Het is ook mogelijk om de TR240 te synchroniseren met het moederbord.

Een succesvolle combinatie van functionaliteit en esthetiek

Het product is uitgerust met een koelbuis bedekt met eenrobuust geweven materiaal. Het zorgt niet alleen voor een grotere gebruiksveiligheid, maar geeft de koelbox ook een interessant, stijlvol karakter. Apparaten van het merk Darkflash combineren uitzonderlijke functionaliteit en een aantrekkelijk ontwerp.

Gaming-achtergrondverlichting

Wat onderscheidt de TR240 nog meer? Uniek, prachtig ontwerp! Spiraalkleurige achtergrondverlichting zorgt ervoor dat het apparaat de aandacht trekt en verrast met zijn moderne design. Het waterblok is ontworpen om de koeler er nog beter uit te laten zien. Geeft u om originele stijleffecten? Combineer de TR240 met andere hardware met RGB!

De set bevat:

  • Waterkoeling
  • INTEL & AMD-montageset
  • Bevestigingsschroeven
  • Gebruikershandleiding
  • Thermisch geleidende pasta
  • PWM-connector
Producent Donkerflits
Model TR240
Type koeling Water
Kleur Zwart
Aantal ventilatoren 2
Afmetingen ventilator 120x120 mm
Ventilatorgrootte 120x120x25 mm
Lagertype Hydraulische lagers
Ventilatorsnelheid 1800 tpm
Luchtstroom 71 CFM
Maximum geluidsniveau ventilator 32 dBA
Afmetingen van het koellichaam 274x120x27 mm
Materiaal koellichaam Aluminium
Afmetingen pomp 75x75x53 mm
Pompsnelheid 2500 tpm
Maximum geluidsniveau van de pomp 23 dBA
Voedingsspanning 12 V
Maximale stroom 190 mA
Connector 4 Pin + 3 Pin
Achtergrondverlichting ARGB
Intel-compatibiliteit: LGA 775 / 1155 / 1156 / 1366 / 2011 (Core i3/i5/i7) AMD: AM4/FM2 / FM1 / AM3+ / AM3 / AM2+ / AM2
Gewicht 1.495 kg
TDP 230 W


Merk: Darkflash
Doelgroep: Unisex
Type product: Waterkoelsystemen