Darkflash - Melody - Computerkast

  • Artikelnummer: 2346302
53,03 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Computerbehuizing Darkflash Melody (zwart)

Creëer een computer die niet alleen indruk op u zal maken met functionaliteit, maar ook met een stijlvol ontwerp. De Darkflash Melody-koffer ziet er echt geweldig uit en biedt vele uitbreidingsmogelijkheden. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen die een buitengewone duurzaamheid garanderen. Hiermee kunnen maximaal 5 ventilatoren worden geïnstalleerd (niet inbegrepen).

05Darkflash/Melody/2

Uniek ontwerp

Wat maakt dat de behuizing er zo goed uitziet? De vorm lijkt op een zeshoek en de combinatie van ijzergaas en geverfde SPCC-plaat geeft het een modern karakter. Het zijpaneel is gemaakt van donker gehard glas - gebruik RGB-accessoires (niet meegeleverd) voor interessante visuele effecten!

05Darkflash/Melody/4

Solide constructie

De behuizing is gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit, waardoor deze extreem duurzaam is. Het zijpaneel is gemaakt van 3 mm dik gehard glas, wat niet alleen extreem stevig is, maar waarmee u ook in de computer kunt kijken. Het magnetische ontwerp van de bovenklep voorkomt dat er stof in de behuizing komt en maakt het schoonmaken ervan veel eenvoudiger.

05Darkflash/Melody/11

Efficiënte koeling

Maak uw droomcomputer en maak u geen zorgen over oververhitting. De behuizing biedt een hoogwaardig intern koelkanaal en biedt de mogelijkheid om maximaal 5 ventilatoren te installeren. Bovendien bevinden zich twee ventilatorsleuven boven de stroombronafdekking. Zo geniet je van effectieve koeling en een interessant RGB-effect.

05Darkflash/Melody/7

Veel mogelijkheden

De behuizing is uiterst gebruiksvriendelijk en stelt u in staat uw computer relatief eenvoudig in elkaar te zetten of uit te breiden. Er is onder meer plaats voor 2 SATA 2.5-schijven, een CPU-koeler tot 160 mm en een VGA tot 260 mm. Hij is ook uitgerust met een aparte behuizing voor de harde schijf, wat zich kan vertalen in efficiëntere prestaties.

05Darkflash/Melody/10

Fabrikant Donkerflits
Model Melodie
Woningtype ATX
Zijpaneel Metalen gaas
Voorpaneel Gehard glas
Moederbordstandaard M-ATX, ITX, ATX
Voedingsstandaard Onder, ATX
Interne posities 2,5/3,5" 3,5'HDD*2, 2,5'SSD*3 of 4
Uitbreidingskaartsleuven 7
Max. lengte videokaart 260 mm
Max. CPU-koelingshoogte 160 mm
Maximum aantal ventilatoren 8
Aantal geïnstalleerde ventilatoren 0
Installatieopties ventilator Voorkant: 120 mm*2 of 140 mm*2 ventilator; Boven: 120 mm*2 ventilator; Achterkant: 120 mm*1 ventilator
Montageopties voor waterkoeling Voor: 280 mm of 360 mm waterkoeler
Knoppen en bedieningselementen Voeding, resetten
Connectoren USB 3.0 *1+USB2.0*2+HD-AUDIO
Materiaal 0,5 mm SPCC
Kleur Zwart
Hoogte 466 mm
Breedte 200 mm
Diepte 390 mm
Gewicht 4,5kg


Merk: Darkflash
Doelgroep: Unisex
Kleur: zwart
Gewicht: 4,5 kg
Materiaal: Staal
Type product: Computerkasten