Dareu - TK531U08602G - Toetsenbord

  • Artikelnummer: 2346912
58,25 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Krappe voorraad

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Dareu EK1280-toetsenbord

Gamingapparatuur is uiterst belangrijk omdat de kwaliteit ervan vaak de winnaar bepaalt. Dareu weet dit en door het EK1280-toetsenbord te creëren heeft het bedrijf aan de verwachtingen van kopers voldaan. De innovatie blijkt uit kenmerken als een mechanische schakelaar met een levensduur van maximaal 50 miljoen klikken, een aanpasbaar RGB-achtergrondverlichtingssysteem, N-key rollover, een ergonomisch en minimalistisch ontwerp. Het apparaat ondersteunt ook multimediaknoppen.

Betrouwbare mechanische schakelaars

Het EK1280-toetsenbord heeft ingebouwde mechanische D-schakelaars met een levensduur van maximaal 50 miljoen klikken. Ze geven gemakkelijk mee aan uw vingers en bieden een snelle respons. Bovendien weet u met N-key rollover zeker dat elke toetsaanslag correct wordt geregistreerd. Bovendien is de kracht die nodig is voor het activeren van de rode schakelaars slechts 45 g en het activeringspunt is 2 mm.

Gaming RGB-achtergrondverlichting

Kleurrijke RGB-achtergrondverlichting is opvallend en geeft het toetsenbord een uniek gevoel. U kunt ook kiezen uit de beschikbare lichtmodi om het uiterlijk naar wens aan te passen. Om het RGB-effect te wijzigen, gebruikt u gewoon de juiste toetsencombinatie!

Doordacht ontwerp

Het apparaat heeft een doordacht, ergonomisch ontwerp, zodat je tijdens het spelen kunt genieten van het comfort waar je van droomt. Bovendien zijn de keycaps gemaakt van duurzaam ABS-kunststof en zijn de tekens op de keycaps slijtvast. Dit alles betekent dat dit toetsenbord je lange tijd goed van pas kan komen.

Multimediatoetsen

Wat maakt het toetsenbord nog meer zo gebruiksvriendelijk? Het apparaat is uitgerust met multimediatoetsen die gemakkelijke toegang bieden tot verschillende handige functies. Met precies de juiste combinatie van knoppen pas je bijvoorbeeld het volume aan of maak je gebruik van de snelle zoekmogelijkheden.

Merk Dareu
Model EK1280
Type Mechanisch
Kleur Zwart
Verbinding USB 2.0
Aantal knoppen 104
Schakelaar Rood 
Levensduur van de schakelaar Tot 50 miljoen klikken
Materiaal ABS
N-toets rollover Ja
Stuurprogramma Ondersteund
Achtergrondverlichting RGB
Afmetingen 434x132x35mm
Gewicht 695±10g
Anders anti-ghosting, 33 functietoetsen, WIN-vergrendeling, macroprogrammering, 84 achtergrondverlichtingsmodi, N-Key rollover, achtergrondverlichtingsmodus wijzigen met toetscombinaties


Merk: Dareu
Doelgroep: Unisex
Kleur: zwart
Gewicht: 695 g
Afmetingen (mm): 434 x 132 x 35 mm
Materiaal: Kunststof
Type product: Toetsenborden