Choetech - ACG15 - Oplader

  • Artikelnummer: 2346808
230,63 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Choetech ACG15 3,5 kW type-2 elektrische autolader met LCD-display (wit)

Choetech ACG15 is een Type-2 eenfasige stekkerlader voor elektrische auto's - hiermee is uw auto klaar voor elk avontuur! Hij is uitgerust met een handig LDC-scherm, waardoor hij informatie geeft over de verschillende fasen van het opladen, zoals oververhitting, oplaadmodus en standby-modus. Vanaf nu regelt u eenvoudig het gehele laadproces van uw voertuig! Bovendien voldoet het product aan de EU-vereisten.

Instelbare uitgangsstroom

De lader van Choetech kan zich aanpassen aan een verscheidenheid aan vereisten en verschillen in de parameters van elektrische voertuigen, wat bijdraagt ??aan de brede compatibiliteit ervan. Deze functionaliteit maakt nauwkeuriger en nauwkeuriger opladen mogelijk. Bovendien is het ook volledig veilig, omdat het beschermt tegen onder- of overspanning, hoge temperaturen of aardingsbeveiliging biedt. En dat is niet alles! Hiermee is het opladen van uw voertuig eenvoudig en veilig.

Vriendelijk LCD-scherm en duurzaamheid

De aanwezigheid van een LCD-scherm is een ander belangrijk kenmerk dat deze oplader onderscheidt. Het scherm geeft de gebruiker belangrijke informatie over het laadproces en de huidige status van het apparaat. Bovendien is de oplader van Choetech zeer duurzaam en heeft hij een IP66-classificatie, zodat hij zich niet laat intimideren door onder verschillende omstandigheden te werken. Vanaf nu ben je altijd klaar voor elke omstandigheid!

Inhoud van de kit

  • Kabel
  • Cover
  • Certificaat
  • Handleiding

 

Constructeur Choetech
Model ACG15
Voeding AC power socket
Spanning AC 240 V
Current 32 A
Frequency 50 Hz or 60 Hz
Beschermingsklasse IP55
Bedrijfstemperatuur -30?~+50?
Storage temperature 40 ? ~ + 80 ?
Length 5 m


Merk: Choetech
Doelgroep: Unisex
Type product: Laders