Choetech - ACG12 - Oplader

  • Artikelnummer: 2346803
140,84 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Winkelprijs van de producent: 150,90 €
(U bespaart 6.67%, dus 10,06 €)
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Choetech ACG12 7 kW oplaadkabel voor elektrische auto's (wit).

 

Choetech ACG12-kabel past op oplader voor elektrische auto's (type-2). Het valt op door zijn uitstekende IP55-bescherming en veilig gebruik. Bovendien is hij zeer sterk en duurzaam – dankzij het doordachte ontwerp zul je er lang plezier van hebben! Het demonstreert ook een efficiënte werking, zodat uw auto altijd klaar is om te reizen, ongeacht de omstandigheden!

 

Water- en brandwerend klasse

 

De Choetech-oplaadkabel presteert goed in verschillende scenario's, omdat deze een IP55-classificatie heeft. Hierdoor is hij niet bang voor stof of vocht! Bovendien is het veilig, omdat het zich onderscheidt door zijn UL94 V-0 vlamvertragende classificatie. Dit alles maakt de lader volkomen veilig, zelfs onder barre weersomstandigheden. Met Choetech ben je klaar voor elke omstandigheid!

 

Duurzaamheid

 

De ACG12-kabel valt niet alleen op door zijn efficiëntie en duurzaamheid, maar ook door zijn indrukwekkende levensduur. Hij kan herhaaldelijk worden aangesloten en losgekoppeld en is bovendien uitstekend bestand tegen vallen vanaf een hoogte van 1 meter. Dit alles maakt de Choetech oplader tot een zeer praktisch en duurzaam hulpmiddel voor het efficiënt opladen van uw voertuig!

 

Inhoud van de kit

  • Kabel
  • Cover
  • Instructie

 

 

Fabrikant Choetech
Model ACG12
Nominale spanning 220-240V AC
Nominale stroom 32A
Nominaal vermogen 7 kW
Werktemperatuur -40°C ~ +85°C
Beschermingsniveau IP55
Mate van brandbeveiliging UL94 V-0< /td>
Lengte 5 m


Merk: Choetech
Doelgroep: Unisex
Type product: Laders