Cheerble - C1221 - Speelgoed voor huisdieren

  • Artikelnummer: 2346026
47,55 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Cheerble Wicked Ball SE Interactieve huisdierbal

De Wicked Ball SE is een interactieve bal voor kleine tot middelgrote honden waarmee uw huisdier zich kan vermaken. Het rolt en springt automatisch en moedigt uw huisdieren aan om actief te zijn. Met 3 beschikbare standen kunt u hem eenvoudig aanpassen aan de behoeften van uw huisdier. Het apparaat is gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen en is waterdicht tot IP65. De duurzame oplaadbare batterij biedt een gebruiksduur van maximaal 90 minuten.

De perfecte speelkameraad

Voorzie uw huisdier van perfect vermaak en zorg ervoor dat hij zich niet verveelt. De interactieve Wicked Ball SE rent automatisch weg van uw huisdier, rollend en stuiterend. Het zal met succes zijn aandacht trekken en hem laten bewegen! Bovendien, als het speelgoed onder het meubilair of in een hoek komt, springt het er automatisch af en gaat het de andere kant op. Wees niet bang dat hij ergens vast komt te zitten, waardoor uw huisdier geen plezier meer heeft!

3 leuke modi

Kies uit 3 beschikbare speelmodi om het speeltje optimaal aan te passen aan de behoeften en conditie van uw huisdier. Druk gewoon op een knop! Elke modus wordt aangegeven door een andere kleur achtergrondverlichting. Normaal (blauw) laat de bal rollen en stuiteren. Passief (groen) laat de bal springen bij aanraking. Zacht (paars) laat de bal rollen en stuiteren bij aanraking.

Intelligente prestaties

De bal is zo ontworpen dat uw huisdier niet alleen tijd heeft om te spelen, maar ook om uit te rusten. Zo hoef je niet bang te zijn dat hij te moe wordt of zich te snel verveelt met het speeltje. Na het starten werkt Wicked Ball SE 10 minuten en gaat daarna een half uur in de slaapmodus. Uw huisdier kan het echter op elk moment opnieuw activeren, gewoon door het aan te raken!

Slim ontwerp

Wicked Ball SE is voorzien van een rubberen behuizing, die veilig is voor huisdieren en extreem duurzaam. De tanden van uw huisdier vormen geen groot gevaar! Bovendien is het speelgoed dankzij deze oplossing niet erg luidruchtig. Door het kleine formaat kan uw huisdier de bal gemakkelijk oppakken. Het speelgoed is water- en stofdicht (IP65), dus je kunt het ook buitenshuis gebruiken en je kunt het indien nodig eenvoudig schoonmaken.

Lange batterijduur

Het toestel is voorzien van een duurzame 135mAh batterij, waardoor je hem eenvoudig oplaadt. U hoeft geen geld uit te geven aan batterijen voor het speelgoed van uw huisdieren! Een volledig opgeladen bal kan uw huisdier tot 90 minuten speeltijd geven. Je hoeft hem dus niet te vaak aan te sluiten. Je kunt de Wicked Ball SE opladen met de meegeleverde DC-kabel; dit duurt slechts ongeveer een uur.

In de doos

  • Interactieve boze bal SE
  • Oplaadkabel (DC)
  • Gebruikershandleiding
Merk Cheerble
Naam Slechte bal SE
Model C1221
Kleur Blauw
Geschikt voor Kleine en middelgrote honden (tot 15 kg)
Materiaal Natuurlijk rubber, TPU, PC
Afmetingen Ø56mm ±1mm
Gewicht 104g ±1g
Batterijcapaciteit 135mAh
Invoer 5V-1A


Merk: Cheerble
Doelgroep: Unisex
Kleur: blauw
Gewicht: 104 g
Afmetingen (mm): 56 x 1 mm
Materiaal: Polyurethaan
Type product: Speelgoed voor huisdieren