Cheerble - C0722G - Speelgoed voor huisdieren

  • Artikelnummer: 2346032
48,98 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Cheerble Ball PE Interactieve huisdierbal (groen).

De interactieve bal Cheerble is de perfecte metgezel voor uw huisdier tijdens uw afwezigheid! Het speelgoed wordt automatisch ingeschakeld - slechts één aanraking. Het biedt 3 werkingsmodi, zodat u de werking ervan met succes kunt aanpassen aan uw huisdier. Bovendien beschikt hij over een intelligente obstakelvermijdingssensor en is hij IP65-waterbestendig. Het is gemaakt van duurzaam en slijtvast materiaal dat veilig is voor huisdieren.

Verschillende werkingsmodi

De bal is uitgerust met maximaal 3 standen: normaal, zacht of passief, zodat u de werking ervan eenvoudig kunt aanpassen aan de behoeften van uw huisdier. De gekleurde achtergrondverlichting van de knop informeert u adequaat over de geselecteerde modus. Of je harige nu lui of energiek is, er is altijd een geschikte modus voor hem!

Intelligente hondengenoot

Zoek de balans tussen entertainment en ontspanning! Het interactieve speelgoed springt en draait en moedigt uw huisdier aan om te spelen. Vervolgens wordt het apparaat na 10 minuten automatisch gedurende 30 minuten uitgeschakeld en gaat het in de slaapmodus. Uw huisdier kan de bal op elk moment eenvoudig activeren: raak hem gewoon aan!

Zorgvuldig doordacht ontwerp

De Cheerble-bal is uitgerust met een innovatief automatisch obstakelvermijdingssysteem, zodat je niet bang hoeft te zijn dat hij per ongeluk onder meubels vast komt te zitten. Bovendien is hij IP65 waterbestendig, dus je kunt hem gemakkelijk meenemen naar het water tijdens het wandelen met je hond of hem indien nodig onder stromend water wassen.

Betrouwbare batterij

Het product heeft een duurzame batterij van 300 mAh. Het biedt maximaal 4 uur speeltijd! De energie vernieuw je met de USB-kabel, die je in de set vindt. Het opladen zelf duurt niet lang: na slechts ongeveer 1 uur kan uw huisdier er weer mee spelen.

Veilig voor huisdieren

Het is gemaakt van duurzaam TPU- en PCU-plastic en natuurlijk rubber, wat volkomen veilig is voor huisdieren. De dikte van de coating (5-7 mm) zorgt ervoor dat de bal veel langer meegaat dan andere, en beschermt tegen schade aan tandvlees en tanden.

Inclusief

  • interactieve bal
  • oplaadkabel
  • handleiding
Fabrikant Cheerble
Model Slechte bal PE
Kleur Groen
Doel Honden
Materiaal Natuurlijk rubber + TPU + PC
Grootte ? 78 mm
Gewicht 238 g
Oplaadbare batterij 300 mAh
Oplaadtijd ongeveer 1 uur
Gebruikstijd 4 u


Merk: Cheerble
Doelgroep: Unisex
Kleur: groen
Gewicht: 238 g
Materiaal: Polyurethaan
Type product: Speelgoed voor huisdieren