BlitzWolf - BW-MK010 - Lamp

  • Artikelnummer: 2346819
48,59 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Muggenlamp, UV, 20W, IP65, 220-240V Blitzwolf BW-MK010 (zwart)

Wilt u opdringerige insecten uit uw omgeving verwijderen? Dan is de Blitzwolf muggenlamp perfect voor jou! Het zal niet alleen muggen aantrekken, maar ook motten of vliegen. Het zal ongewenste bezoekers veilig verwijderen zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën en sprays.


Effectieve bescherming

De UV-lamp van 20 W trekt muggen, vliegen, motten en andere vliegende insecten aan, waardoor u comfort en gemoedsrust krijgt. Met het 365 nm violette licht verjaag je eenvoudig ongewenste gasten uit je omgeving. Vanaf nu kun je naast vrienden ook rustig barbecueën en slapen.


Comfortabel in gebruik

De muggenlamp is ontwikkeld met het oog op comfort en is daarom voorzien van een vervangbare TL-buis met een levensduur van 8.000 uur. Bovendien is het bestand tegen hoge temperaturen en de zon. Het zal ook gemakkelijk schoon te maken zijn. Trek de lade er eenvoudig uit en maak deze schoon met de meegeleverde speciale borstel.


Waterdicht

Je kunt de BW-MK010 zowel binnen als buiten gebruiken, omdat hij waterbestendig is volgens IP65. Dit betekent dat het ongevoelig is voor sneeuw of regen. Bovendien werkt het tot een bereik van maximaal 80 m2 en biedt het daarmee uitgebreide bescherming tegen allerlei soorten vliegende insecten.


Veiligheid

De muggenlamp is niet alleen zeer functioneel, maar ook veilig in gebruik. Het is gemaakt van sterk en duurzaam ABS-materiaal. Bovendien is het speciaal beschermd om verwondingen en elektrische schokken te voorkomen. Het helpt u veilig alle soorten vliegende insecten te verwijderen zonder gebruik te maken van gevaarlijke chemicaliën, insecticiden of sprays.


Inbegrepen

  • Muggenlamp
  • Reinigingsborstel x 1
  • Gebruikershandleiding

Specificatie:

Producent Blitzwolf
Model BW-MK010
Spanning 220-240 V
Frequentierespons 50-60 Hz
Vermogen 20 W
Netspanning 2600 V
Waterdicht IP65
UV-golflengte 356 nm
Materiaal ABS
Afmetingen 15 × 15 × 29 cm


Merk: BlitzWolf
Doelgroep: Unisex
Afmetingen (mm): 15 x 15 x 29 cm
Type product: Lampen