BlitzWolf - BW-HL5 Black - Smartwatch

  • Artikelnummer: 2346235
57,24 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Blitzwolf BW-HL5 smartwatch (zwart)

De Blitzwolf BW-HL5 smartwatch is ontworpen met gebruikers die waarde hechten aan functionaliteit, gemak en stijl. Het gebogen ontwerp zorgt niet alleen voor een perfecte pasvorm om de pols, maar zorgt ook voor een elegante uitstraling. Dankzij een breed scala aan wijzerplaten en menu's om uit te kiezen, kan elke gebruiker het horloge aanpassen aan zijn individuele voorkeuren. De Bluetooth 5.3-versie garandeert een stabiele verbinding en compatibiliteit met Android en iOS zorgt voor veelzijdigheid in gebruik. Het horloge biedt ook een indrukwekkende reeks functies, waaronder gezondheids- en activiteitsmonitoring, IP67-waterdichtheid en een lange batterijduur na één keer opladen, waardoor het een onmisbare metgezel is in het dagelijks leven.

Ergonomisch ontwerp

De Blitzwolf BW-HL5 valt op door zijn ergonomische ontwerp, dankzij een licht gebogen structuur die perfect aansluit bij de polslijn. Dit ontwerp verhoogt niet alleen het comfort gedurende de dag, maar zorgt ook voor een betere leesbaarheid van het display. Het 2,1 inch IPS-scherm met een resolutie van 320 x 386 pixels biedt heldere en heldere kleuren, waardoor je onder alle omstandigheden gemakkelijker meldingen en gegevens kunt lezen.

Bluetooth 5.3 versie

De moderne Bluetooth 5.3-technologie zorgt voor een snelle en stabiele verbinding met je smartphone, waardoor het risico wordt geminimaliseerd van verbindingsdalingen. Hierdoor kunnen gebruikers genieten van een soepele synchronisatie van meldingen over oproepen, berichten en gegevens van gezondheids- en sporttoepassingen, zonder zich zorgen te hoeven maken over het verlies van belangrijke informatie.

IP67 Waterdicht

De Blitzwolf BW-HL5 is ontworpen voor actieve gebruikers en biedt waterdichtheid op IP67-niveau. Dit betekent dat het horloge bestand is tegen stof, zweet en tijdelijke onderdompeling in water, waardoor het de perfecte aanvulling istijdens trainingen, zwemmen of dagelijks gebruik, ongeacht de weersomstandigheden.

Activiteits- en gezondheidsmonitoring

Het horloge biedt geavanceerde functies voor gezondheidsmonitoring, zoals hartslag, bloeddruk, zuurstofniveau in het bloed (SpO2) en glucosemonitoring, waardoor realtime tracking mogelijk is van de belangrijkste gezondheidsindicatoren. Bovendien maken talloze sportmodi, een stappenteller, calorieënteller en afstandsmeter aanpassing van de monitoring aan de individuele behoeften en trainingsdoelen van de gebruiker mogelijk.

Lange batterijduur op één lading

Dankzij een batterijcapaciteit van 300 mAh biedt de Blitzwolf BW-HL5 tot 7 dagen gebruik met één keer opladen, en kan tot 20 dagen meegaan in de standby-modus. Het magnetische oplaadsysteem zorgt voor snelle en gemakkelijke energieaanvulling, waardoor de tijd die nodig is om de volledige functionaliteit van het apparaat te herstellen tot een minimum wordt beperkt.

Inhoud van de verpakking

Smartwatch x 1

Oplaadkabel x 1

Gebruikershandleiding x 1

 

tr>
Merk BlitzWolf
Model BW-HL5
Bluetooth-versie 5.3
Scherm IPS, 2,1 inch, 320 x 386 pixels
Compatibele besturingssystemen Android 4.0 en nieuwer, iOS 9.0 en nieuwer
Touchscreen Ja
Processor th> JL7013A+128M Flitser
Systeemtaal Pools, Chinees, Engels, Japans, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Russisch, Traditioneel Chinees, Koreaans, Nederlands, Portugees, Thais, Arabisch
Kenmerken Bluetooth-verbinding, oproepmelding, berichtmelding, hartslagmeting, bloeddruk, bloedzuurstofniveau (SpO2), bloedglucose, temperatuur, slaap; talrijke sportmodi, stappenteller, calorieënteller, afstandsmeter, sportmodi, alarm, stopwatch, "niet storen"-modus, helderheidsaanpassing, telefoon zoeken, etc.
Waterdicht IP67
Batterijcapaciteit 300mAh
Gebruiksduur 4-7 dagen, 12-20 dagen (stand-bymodus)
Oplaadtijd 3-4 uur
Oplaadtype Magnetisch
Lengte band ca. 269 ??mm


Merk: BlitzWolf
Doelgroep: Unisex
Type product: Smartwatches