BlitzWolf - BW-BL2 - Zender

  • Artikelnummer: 2346788
29,00 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Blitzwolf BW-BL2 Bluetooth zender/ontvanger

De compacte Bluetooth 5.0 zender/ontvanger BW-BL2 weegt slechts 18 gram en valt op door zijn brede compatibiliteit. Het garandeert een betrouwbare transmissie en kan in 2 modi werken: TX of RX. De BW-BL2 kenmerkt zich bovendien door een lange gebruiksduur, dankzij de ingebouwde oplaadbare batterij van 200 mAh. Dit functionele apparaat zal nuttig blijken in veel verschillende toepassingen.

Zakformaat

De BW-BL2 kan u bijna overal vergezellen. Door het lichte gewicht en de afmetingen van 44x44x12 mm past hij zonder enig probleem in uw rugzak, handtas of zelfs broekzak. Hij zal ook niet te veel ruimte in beslag nemen in uw huis - u kunt hem overal plaatsen waar u hem nodig heeft.

Bluetooth 5.0 - fantastische verbindingskwaliteit

Waarom geniet u in vrijwel elke situatie van betrouwbare, snelle en stabiele transmissie? Hoogwaardige Bluetooth 5.0-connectiviteit! BW-BL2 ondersteunt A2DP-transmissie- en ontvangstprotocollen, waardoor het signaal zonder vertraging, stotteren of andere problemen wordt verzonden. Het biedt ook een uitstekende HD-geluidskwaliteit en een lager energieverbruik.

Pas het op 2 manieren toe

Het apparaat werkt perfect als zender en als ontvanger. In de TX-modus stuur je bijvoorbeeld geluid van je tv naar je draadloze Bluetooth-hoofdtelefoon. In de RX-modus speel je nummers van je telefoon af op de extra versterker. Kijk wat je nog meer kunt krijgen!

Brede compatibiliteit

Het maakt niet uit welke apparatuur u dagelijks gebruikt: de BW-BL2 is zeker compatibel met ten minste een paar ervan. Zo sluit je hem eenvoudig aan op je tv, laptop, smartphone of tablet. Je kunt hem ook koppelen met een koptelefoon of een luidspreker. De mogelijkheden zijn werkelijk enorm!

Lange looptijd

De zender/ontvanger is uitgerust met een duurzame oplaadbare batterij die een indrukwekkend lange looptijd biedt. De BW-BL2 kan maximaal 5 uur werken in de TX-modus of maximaal 7 uur in de RX-modus. Het duurt slechts 2 uur om het apparaat op te laden. Dergelijke hoge prestaties zullen ongetwijfeld aan uw verwachtingen voldoen.

Merk Blitzwolf
Model BW-BL2
Bluetooth-bereik 10m
Oplaadtijd 2u
Bluetooth-versie 5.0
Batterijcapaciteit 200mAh
Verbindingsmethode AUX 3,5 mm


Merk: BlitzWolf
Doelgroep: Unisex
Type product: Zender