Bitvae - S3 Silver White - Tandenborstel

  • Artikelnummer: 2346067
48,25 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Bitvae S3 zilveren sonische tandenborstel met app en accessoires

Gebruikers die kiezen voor de Bitvae S3 sonische tandenborstel in een elegante zilveren tint, krijgen de mogelijkheid om nauwkeurige mondhygiëne te bereiken door deze aan de app te koppelen. Dit apparaat combineert innovatieve technologieën met een uniek ontwerp, waardoor gebruikers niet alleen een mooie glimlach krijgen, maar ook gemak en gebruiksgemak.

Drie intensiteitsniveaus en vijf werkingsmodi

Onze Bitvae S3 sonische tandenborstel biedt gebruikers drie verschillende intensiteitsniveaus, waardoor ze deze kunnen aanpassen aan hun individuele behoeften. Bovendien stellen vijf verschillende bedieningsmodi, waaronder Clean, Sensitive, White, Tongue en Smart, gebruikers in staat het meest geschikte programma voor hun dagelijkse tandheelkundige zorg te selecteren. Of ze nu een zachte of intensieve reiniging nodig hebben, de Bitvae-tandenborstel zal aan hun verwachtingen voldoen.

Langdurige prestatie- en druksensor

De Bitvae S3 is ook een toestel dat gebruikers tijdens lange reizen niet zal teleurstellen. Slechts 4 uur opladen zorgt voor maximaal 180 dagen gebruik, wat betekent dat hij maandenlang volledige prestaties kan leveren. Bovendien worden de tanden en het tandvlees dankzij de ingebouwde druksensor beschermd tegen overmatige druk tijdens het poetsen, waardoor een nog betere gebitsbescherming wordt geboden.

Slimme app en realtime feedback

De Bitvae S3 is niet zomaar een tandenborstel; het is een complete tandheelkundige zorgervaring. Met Bluetooth-connectiviteit kunnen gebruikers de gratis app gebruiken, die realtime feedback geeft. Door de 3D-visualisatie van hun tanden kunnen ze de voortgang volgen en elk hoekje en gaatje in hun mondholte verzorgen. De app begeleidt gebruikers door 4 zones en 12 zijden, waardoor uitgebreide tandheelkundige zorg wordt gegarandeerd.

Perfecte set voor gebruikers

In de set vinden gebruikers alles wat ze nodig hebben voor een uitgebreide mondverzorging. Naast de tandenborstel zelf en een elegant reisetui, krijgen ze ook 3 gewone opzetborstels en een hele zachte voor speciale tandvleesverzorging. Bovendien zorgt een telefoon- of tandenborstelhouder ervoor dat ze het apparaat altijd binnen handbereik kunnen houden.

Inhoud:

- Tandenborstel

- Zaak

- Gebruikershandleiding

- USB-kabel

- Telefoon-/tandenborstelhouder

- 4 opzetborstels

- 4 hoofddeksels

Specificaties:

Merk Bitvae
Model S3
Kleur Zilver
Batterijduur 180 dagen
Oplaadtijd 4 uur


Merk: Bitvae
Doelgroep: Unisex
Kleur: zilver
Type product: Tandenborstels