Bitvae - S2 white - Tandenborstel

  • Artikelnummer: 2346852
51,89 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Sonic tandenborstel met tipset en etui Bitvae S2 (wit)

Handmatig tandenpoetsen behoort tot het verleden! Maak kennis met de Bitvae sonische tandenborstel en ontdek het geweldige gevoel van frisheid! Deze door de tandheelkundige gemeenschap aanbevolen tandenborstel onderscheidt zich door zijn ultrasone motor en lange gebruiksduur. Het biedt 5 poetsmodi en 9 intensiteitsniveaus, en in elk daarvan wordt u vergezeld door een slimme timer die u informeert wanneer u het geborstelde gebied moet veranderen. In de verpakking vind je een etui en verwisselbare tips. Met een speciale app krijg je nog meer mogelijkheden! Controleer welke! De werktijd van de tandenborstel bedraagt ??100 dagen en je hernieuwt zijn energie in slechts 4 uur!

Efficiënter tandenpoetsen

De ultrasone motor waarmee de Bitvae tandenborstel is uitgerust, onderscheidt zich door een ongelooflijke snelheid van 40.000 trillingen/minuut. Dit zorgt voor een nog grondiger verwijdering van vuil uit de mond. De slimme timer van de tandenborstel herinnert je er elke 30 seconden aan dat je van poetsgebied moet wisselen, zodat je geen enkel hoekje of gaatje mist! Poets je te hard, dan gaat er een rode indicator in de tandenborstel branden - zo kun je het probleem van geïrriteerd tandvlees vergeten!

Kies je favoriete poetsstand

De Bitvae sonische tandenborstel biedt tot 5 poetsstanden en 9 intensiteitsniveaus, dus je weet het zeker om de perfecte configuratie voor u te vinden! Tot uw beschikking staan ??de modi Clean, White, Soft en Smart. Wat dit betekent. Of uw tanden nu gezond en sterk zijn, of misschien zwak en gevoelig, met de borstel kunt u veilig en effectief voor uw mondhygiëne zorgen! Bovendien zorgt de Gum Care-modus voor een zachte verzorging van gevoelig tandvlees!

Meer mogelijkheden met de app

Nu kunt u meer doen! De speciale iSpruz-app helpt u professioneel uw gebit te verzorgen! Het werkt met iOS en Android en helpt u meer te leren over uw mondgezondheid. Hoe het werkt. De app houdt uw gewoonten bij, zodat hij een schoonmaakplan kan aanpassen dat geschikt is voor de door u gekozen routine. Op je telefoon kun je eenvoudig controleren welke delen van je mond de moeite waard zijn om grondiger te poetsen! Het verzorgen van uw glimlach was nog nooit zo eenvoudig! Bovendien kunt u met de app de laadstatus van de batterij controleren. Op iSpruz kun je meerdere Bitvae tandenborstels aansluiten!

Praktische accessoires in de set

In de kit vind je een aantal handige accessoires waarmee de mondverzorging nog effectiever wordt! De 8 tips vormen een set waar je tot wel 2 jaar mee kunt poetsen. Hieronder vindt u tips voor tandvleesverzorging en tongreiniging. De set wordt ook geleverd met een etui dat het transport van de tandenborstel vergemakkelijkt.

Inhoud van de kit

  • Sonic tandenborstel
  • Vervangingstips x8
  • Case
  • USB-kabel
_ 1014_

 

_ 1018_Ingangsspanning van de adapter
Fabrikant Bitvae
Fabrikantcode S2 wit
100-240 V; 50/60 Hz
Adapter uitgangsspanning 5V/1A


Merk: Bitvae
Doelgroep: Unisex
Type product: Tandenborstels