Bitvae - BVD2 + C2 - Tandenborstel

  • Artikelnummer: 2346234
65,34 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Sonic tandenborstel met tipset en Bitvae D2+C2 monddouche (zwart)

Je glimlach kan nog gezonder en mooier zijn! De sonische tandenborstel verwijdert tot 7 keer meer mondresten dan een traditionele tandenborstel! Bitvae D2 biedt 5 reinigingsmodi, waarbij een slimme timer u elke 30 seconden eraan herinnert om het geborstelde gebied te vervangen. De beschermingsgraad van het apparaat is IPX7 en gaat tot een maand mee! Bovendien wordt de tandenborstel aanbevolen door de American Dental Association. In de set vind je ook een C2-irrigator, die tot 99,9% van de tandplak verwijdert. Geniet van uitgebreide mondhygiëne met Bitvae!

BITVAE/BVD2--C2-Black/2

Effectieve vuilverwijdering

De D2 sonische tandenborstel is uitgerust met een motor waarmee hij een trilling van 40.000 bewegingen per minuut kan genereren. De DuPont-borstelpunt is ontworpen om het beste bij de vorm van uw tanden te passen, zodat hij bacteriële tandplak verwijdert zonder uw tandvlees te beschadigen! Als u een traditionele tandenborstel gebruikt, kunnen uw tanden met D2 tot 7 keer schoner zijn dan voorheen! Geniet van het gevoel van perfecte frisheid! Bovendien is er ook een irrigator die tot 99,9% van de tandplak en voedselresten verwijdert, waardoor zelfs de meest ontoegankelijke plaatsen effectief worden bereikt, zoals de ruimtes tussen de beugels.

BITVAE/BVD2--C2-Black/5

Kies uw tandenborstelmodus

De tandenborstel biedt maximaal 5 reinigingsmodi, dus je vindt zeker de perfecte keuze voor jou! De Witte modus zorgt ervoor dat hardnekkige vlekken van koffie, wijn of sigaretten worden verwijderd om uw glimlach witter te maken. De polijstmodus polijst je tanden nog verder. De schone modus is perfect voor de dagelijkse verzorging. Zijn uw tanden gevoelig of heeft u last van tandvleespijn? Gebruik de modi Soft en Gum Care om uw mond voorzichtig te reinigen en uw tandvlees een zachte massage te geven.


Merk: Bitvae
Doelgroep: Unisex
Kleur: zwart
Type product: Tandenborstels