Bitvae - BV F30 white - Monddouche

  • Artikelnummer: 2346569
49,26 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Bitvae BV F30 Irrigator met sproeierset (wit)

De Bitvae BV F30 Irrigator is een innovatieve oplossing voor de mondzorg. De unieke combinatie van geavanceerde technologie en een elegant ontwerp onderscheidt hem op de markt. Met een verscheidenheid aan bedieningsmodi, hoge efficiëntie en een batterij die lang meegaat, is de Bitvae BV F30-irrigator perfect voor iedereen die op zoek is naar een effectieve manier om de mondhygiëne te handhaven.

Multifunctionele bedrijfsmodi

De Bitvae BV F30 Irrigator beschikt over 5 bedieningsmodi die zijn afgestemd op verschillende mondgezondheidsbehoeften. De 'zachte' modus is ideaal voor mensen met gevoelig tandvlees, beginners of mensen met een orthodontische beugel. De 'normale' modus is perfect voor de dagelijkse mondhygiëne, terwijl de 'krachtige' modus tandplak effectief verwijdert en de vorming van tandsteen voorkomt. De 'pulse'-modus biedt ondersteuning bij tandvleesaandoeningen en de 'point'-modus zorgt voor een nauwkeurige reiniging rond tandheelkundige apparatuur.

Geavanceerde intelligente chip

Het hart van de irrigator is een intelligente chip die betrouwbaarheid en precisie garandeert. Dankzij deze chip werkt de irrigator met optimale efficiëntie en wordt de waterdruk aangepast aan de geselecteerde modus. Deze technologie garandeert niet alleen de effectiviteit maar ook de veiligheid tijdens het gebruik.

Prestaties en effectiviteit

De Bitvae BV F30 Irrigator valt op door uitzonderlijke prestaties en genereert 1200 pulsaties per minuut. Een dergelijke hoge pulsfrequentie zorgt voor een grondige en diepe reiniging tussen de tanden en langs het tandvlees, wat cruciaal is bij het voorkomen van gebitsproblemen.

Duurzame batterij en lange gebruiksduur

Uitgerust met een lithium-ionbatterij, biedt de irrigator tot 70 dagen gebruik na slechts 4 uur opladen. De USB-C-connector vereenvoudigt het opladen nog meer, waardoor dit model uiterst geschikt is voor dagelijks gebruik.

Complete spuitmondset

De set bevat 6 verschillende mondstukken, waaronder 3 klassieke mondstukken, één voor orthodontische beugels, één voor het reinigen van tandvlees en een uniek mondstuk voor het reinigen van de tong. Deze apparatuur maakt uitgebreide mondverzorging mogelijk, afgestemd op de individuele behoeften van elke gebruiker.

Specificaties

Irrigator

6 Reinigingssproeiers

 

Merk Bitvae
Model BV F30
Kleur Wit
Bedrijfstijd 70 dagen
Oplaadtijd 4 uur


Merk: Bitvae
Doelgroep: Unisex
Kleur: wit
Type product: Orale irrigators