Baseus - WKWG050013 - Lift

  • Artikelnummer: 2346110
57,97 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Baseus Metal Gleam-serie 8-in-1 hub

Op zoek naar een betrouwbaar hulpmiddel waarmee u efficiënter kunt werken? De Baseus Metal Gleam Series 8-in-1 Hub is het perfecte antwoord op uw behoeften! Met maar liefst 8 beschikbare poorten, de mogelijkheid om uw apparaten snel op te laden, ondersteuning voor 4K HD-resolutie en razendsnelle gegevensoverdrachtsnelheden tot 5 Gbps - kijk wat u nog meer krijgt! Tegelijkertijd is het product extreem duurzaam en dankzij het compacte formaat kun je het altijd bij je dragen.

Vergroot de mogelijkheden van uw laptop

Gebruik slechts één USB-C-ingang van uw laptop, zodat u er meerdere verschillende apparaten op kunt aansluiten. De hub van Baseus is uitgerust met 8 poorten zoals USB-C PD, HDMI, VGA, 3 USB 3.0 en slots voor SD- en TF-geheugenkaarten. Nu kunt u eenvoudig de functionaliteit van uw computer vergroten en uw werk eenvoudiger maken. Geen problemen meer met te weinig poorten!

Snel opladen van uw apparaten

Laad uw apparaten handig op terwijl u ze tegelijkertijd gebruikt. Dit is een uitstekende tijdbesparing! De Baseus Metal Gleam Series Hub ondersteunt PD 100 W snelladen (op de USB-C poort), zodat u uw laptop, smartphone of tablet in een mum van tijd weer van stroom kunt voorzien. Het product garandeert ook een veilig gebruik: het is beschermd tegen kortsluiting en overstroom. Bovendien garandeert de geavanceerde chip een efficiënte werking van de hub, zelfs wanneer je er meer apparaten op aansluit.

Hoge beeldresolutie

De Baseus Metal Gleam-serie biedt ook een uitstekende beeldkwaliteit. De HDMI-poort ondersteunt 4K-resolutie, waardoor u kunt genieten van rijke details en levendige, natuurlijke kleuren. Met de hub kunt u uw apparaat ook op de VGA-poort aansluiten. Hiermee kunt u uw efficiëntie op het werk vergroten en anderen laten ziendeelnemers een presentatie geven of een film bekijken die op uw computer is opgeslagen op een groter scherm.

Bestanden in een mum van tijd overbrengen

Met de hub kunt u ook snel bestanden overbrengen. Met USB 3.0-poorten kunt u gegevens overdragen met snelheden tot 5 Gbps (500 MB/s). Met het product kunt u ook SD- en TF-geheugenkaarten aansluiten. Hierdoor bewaar je gemakkelijk foto's of video's gemaakt met je camera, camcorder, smartphone of drone op je laptop. De gegevensoverdrachtsnelheid tussen de kaart en de computer bedraagt ??maximaal 104 MB/s. U hoeft niet langer eindeloos te wachten tot uw bestanden zijn overgedragen!

Brede compatibiliteit

Wees niet bang voor compatibiliteitsproblemen met de hub. Het werkt met veel versies van Windows, Mac OS of Linux. Het ondersteunt ook tablets en smartphones van verschillende fabrikanten - van Apple tot Samsung tot Huawei. Welke apparaten u ook dagelijks gebruikt, de merkhub van Baseus zal er waarschijnlijk fantastisch mee werken. Bovendien kunt u hem dankzij het Plug&Play-systeem eenvoudig aansluiten - u heeft geen extra stuurprogramma's nodig.

Perfect doordacht ontwerp

De Baseus Metal Gleam Series Hub is klein en draagbaar. Je hebt hem altijd bij de hand en kunt hem gebruiken wanneer je hem nodig hebt. Het product wordt bovendien gekenmerkt door een hoge duurzaamheid. Gemaakt van aluminiumlegering - bestand tegen slijtage, kleurvervaging, schade en hitte. Aangenaam aanvoelende textuur en een elegant, modern ontwerp zijn de extra voordelen. Bovendien geeft een blauwe, lichtgevende indicator in realtime de status van het apparaat aan.

Veel toepassingen

Dit praktische apparaat zal vele toepassingen vinden, thuis, op het werk en onderweg. Als uw smartphone OTG ondersteunt, kunt u met behulp van de hub er een draagbare schijf op aansluiten en gemakkelijk de bestanden kopiëren die u nodig hebt. Wilt u het gemakkelijker maken om op uw tablet te werken? Combineer er een muis en toetsenbord mee en gebruik hem net als een laptop! Nu kunt u comfortabel e-mails schrijven of foto's bewerken.

Fabrikant Baseus
Naam Metal Gleam-serie 8-in-1 multifunctioneel Type-C HUB-dockingstation
Model WKWG050013
Kleur Grijs
Interface USB-C
Poorten 3x USB 3.0, 1x USB-C PD, 1 x HDMI, 1x VGA, 1x SD-kaartsleuf, 1x TF-kaartsleuf
Transmissiesnelheid (USB 3.0) Tot 5 Gbps
Videoresolutie (HDMI) 4K @ 30 Hz (max)
Videoresolutie (VGA) 1920*1080P@60Hz
Transmissiesnelheid (SD / TF) Tot 104 MB/s
Oplaadvermogen (USB-C PD) Tot 100 watt
Invoer 5 V / 3 A, 9 V / 3 A, 15 V / 3 A, 20 V / 5 A
Uitvoer 5 V / 0,9 A
Ondersteunde besturingssystemen Windows, Mac OS, Linux
Materiaal Aluminiumlegering
Kabellengte 170 mm
Afmetingen 44,5 x 130 x 16 mm
Gewicht Ongeveer 90 g


Merk: Baseus
Doelgroep: Unisex
Kleur: grijs
Gewicht: 90 g
Afmetingen (mm): 44,5 x 130 x 16 mm
Materiaal: Aluminium
Type product: Naven