Baseus - WKQX030201 - Lift

  • Artikelnummer: 2346180
26,38 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Baseus Lite-serie hub 4in1 (zwart)

Breid uw mogelijkheden uit en ontvang een 4-in-1 Baseus Lite Series-hub. Dit product is voorzien van 4 USB 3.0 poorten, waardoor je bestanden overzet met snelheden tot 5 Gbps. Dankzij plug&play-werking kunt u de hub gebruiken zonder extra software te installeren, en dankzij de brede compatibiliteit werkt het product ongeacht het systeem waarmee u momenteel werkt.

Vergroot uw mogelijkheden

De hub beschikt over 4 USB 3.0-poorten, waardoor je vier extra apparaten op je computer of laptop kunt aansluiten. Zo kun je zonder beperkingen de printer gebruiken, bestanden overbrengen vanaf een USB-stick of een ventilator aansluiten. De hub wordt gekenmerkt door een transmissiesnelheid van 5 GB/s, waardoor het overbrengen van bestanden en foto's slechts enkele seconden duurt.

Nog meer mogelijkheden

Dankzij dit product kun je je smartphone verbinden en je vakantiefoto's of een interessante film van een familiefeest delen op het grote scherm. Bovendien zet je via de hub de benodigde bestanden over van je flashdrive naar je telefoon en verbind je je smartphone bijvoorbeeld met een toetsenbord.

Gebruikscomfort

Heb je snel een extra apparaat nodig? Dankzij de plug-and-play-functie kunt u apparaten aansluiten zonder extra software te installeren. Brede compatibiliteit is ook het vermelden waard. De hub werkt met Windows, Vista, Mac OS en Linux, dus je kunt hem gebruiken ongeacht het systeem dat je hebt.

Hoogwaardige constructie

De naaf is gemaakt van hoogwaardig ABS-materiaal, dat bestand is tegen vingerafdrukken, krassen en mechanische schade. Het lage gewicht en het kleine formaat maken het gemakkelijk om het product in uw tas of rugzak te verstoppen en mee te nemen naar kantoor of bibliotheek. Een lichtdiode informeert over de werking van het apparaat.

Merk Baseus
Model WKQX030201
Bedrijfsspanning 5 V
Bedrijfsstroom < 200 mA
Poorten 4 x USB 3.0
Interface USB
Transmissiesnelheid 5 GB/s
Kabellengte 2m
Afmetingen 110 mm x 225 mm x 44 mm
Gewicht 28 g
Kleur Zwart


Merk: Baseus
Doelgroep: Unisex
Gewicht: 28 g
Afmetingen (mm): 110 x 225 x 44 mm
Type product: Naven