Baseus - WKQX000301 - Adapter

  • Artikelnummer: 2346483
31,19 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Baseus Lite Series USB-C naar RJ45 netwerkadapter (zwart)

Zorg voor stabiele netwerktoegang en koop een Baseus Lite Series USB-C naar RJ45 netwerkadapter. De adapter brengt gegevens over met snelheden tot 1.000 MB/s en dankzij de brede compatibiliteit kunt u hem aansluiten op apparaten met de meest populaire besturingssystemen. De krachtige chip zorgt voor stabiliteit, lage latentie en snelle respons. De adapter is extreem duurzaam en handig, bovendien is hij beschermd tegen oververhitting.

Stabiele netwerkverbinding

Sluit de Baseus Lite Series USB-C Netwerkadapter aan op RJ45 en u beschikt over een stabiele netwerkverbinding. De krachtige chip vertaalt zich in een betrouwbare verbinding en lage latentie, en dankzij de plug & play-functie kunt u direct verbinding maken en tijd besparen. De adapter beschikt ook over een lichtindicator die u laat weten wanneer het apparaat werkt.

Hogesnelheidsgegevensoverdracht

De adapter wordt gekenmerkt door een snelheid tot 1.000 MB/s, waardoor de gebruiker kan profiteren van snelle gegevensoverdracht en veel comfort bij het gebruik van internet. Zo kun je je favoriete game spelen, grote bestanden downloaden en films kijken - en dat alles snel, soepel en zonder enige vertraging.

Afgestemd op uw hardware

De USB-C-connector zorgt voor een brede compatibiliteit van het product, zodat u de adapter op uw laptop of tablet kunt aansluiten. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over de compatibiliteit met het besturingssysteem waarmee u momenteel werkt. De adapter werkt met Windows, Mac OS, Linux of Vista.

Handig en handig

De adapter is licht en handig, zodat u hem in uw tas of rugzak kunt opbergen en hem gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. De adapter is gemaakt van een aluminiumlegering, verspreidt de warmte perfect en wordt niet heet, en dankzij een lichtindicator kun je controleren of alles naar behoren werkt.

Merk Baseus
Model WKQX000301
Invoer USB-C
Uitvoer RJ45
Materiaal ABS + PC
Gewicht 23 g
Bedrijfsspanning 5 V
Bedrijfsstroom < 150 mA
Bedrijfstemperatuur 0 ~ 55 °C
Transmissiesnelheid Tot 1000 MB/s
Kleur Zwart


Merk: Baseus
Doelgroep: Unisex
Kleur: zwart
Gewicht: 23 g
Materiaal: Kunststof
Type product: Adapters