Baseus - SXBC060302 - Stylus

  • Artikelnummer: 2346455
39,44 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Baseus Stylus actieve + passieve pen met batterij-indicator (wit)

Laat je creativiteit de vrije loop en teken als een professional! Met de styluspen van Baseus kunt u uw iPad comfortabel bedienen en kunt u tekenen en schrijven als echt papier. Het product is volledig compatibel met de meeste iPads, valt op door zijn robuuste ontwerp en ondersteunt magnetisch opladen. U kunt de werking ervan aanpassen - de stylus biedt maar liefst 14 instelfuncties. Het is zeer nauwkeurig en werkt zonder vertraging, en wanneer het wordt gedetecteerd, reageert het scherm automatisch niet meer op uw hand, zodat u vrijuit kunt schrijven en tekenen. Er wordt een vervangbare tip meegeleverd.

Precieze prestaties

De Stylus valt op door zijn hoge precisie en uitzonderlijk sterk signaal - dit is te danken aan de goudgecoate punt. Hierdoor geniet je van een perfecte weergave van jouw bewegingen in elke hoekstand. Bovendien detecteert de tablet automatisch de actie van de stylus. Op dit moment reageert het niet meer op de aanraking van uw hand, zodat u vrij kunt tekenen en schrijven, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat u per ongeluk iets in- of uitschakelt.

Comfortabel gebruik

De Baseus Smooth Writing 2 maakt verbinding met de Baseus APP en biedt maar liefst 14 verschillende instellingen voor snel tabletgebruik. Met een enkele klik kunt u de helderheid en het volume wijzigen, een foto of screenshot maken en naar de volgende pagina navigeren. Door de stylus in de juiste hoek ten opzichte van de tablet te plaatsen, kunt u de dikte van uw lijnen gemakkelijk aanpassen.

Eenvoudig opladen

De Baseus-stylus is een perfecte vervanging voor het originele Apple Pencil. Het product is voorzien van een USB-C poort, waardoor je snel stroom aanvult. Eén keer opladen garandeert tot 11 uur gebruik of 12 maanden standby-tijd. Informatie over de laadstatus geeft u een overeenkomstig aantal gloeiende LED's.

Robuust ontwerp

Het product maakt gebruik van hoogwaardige materialen. De kern van de stylus is bedekt met goud, wat zorgt voor een stabiele en betrouwbare werking zonder vertraging. Hij valt op door zijn duurzaamheid, is extreem licht van gewicht en is afgewerkt met een aangenaam aanvoelend antislipmateriaal dat ongeëvenaard comfort biedt, zodat je hem urenlang vrij kunt gebruiken. Er wordt een vervangende tip meegeleverd.

Inbegrepen

  • Styluspen x 1
  • Styluspunt x 1
  • USB-C-kabel x 1
Fabrikant Baseus
Productnummer SXBC060302
Verbindingstype Draadloos/via app
Batterijcapaciteit 130 mAh
Bedrijfstijd 11 uur op één acculading/ 12 maanden in stand-bymodus
Materiaal ABS + PC
Compatibiliteit iPad mini-serie 6, Air 4, 5 en iPad Pro-serie 0-6
Afmetingen 165 x 9 mm
Gewicht 13,5 g
Compatibiliteit ipad (6,7,8,9,10, mini 5. mini 6, air 3, air 4, air 5, Pro, Pro 3, Pro 2, Pro 4, Pro 5, Pro 6)


Merk: Baseus
Doelgroep: Unisex
Gewicht: 13,5 g
Afmetingen (mm): 165 x 9 mm
Materiaal: Polycarbonaat
Type product: Invoerpennen