Baseus - PPBD050402 - Powerbank

  • Artikelnummer: 2346208
47,95 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Baseus PPDML-N01 powerbank

Vindt u het belangrijk dat u uw apparaten bijna overal ter wereld snel kunt opladen? Probeer dan eens de Baseus PPDML-N01 powerbank met een capaciteit van 30.000 mAh! U kunt er meerdere apparaten tegelijkertijd op aansluiten en u hoeft zich geen zorgen te maken over hun veiligheid: het complexe beveiligingssysteem voorkomt effectief schade eraan. Dankzij het ingebouwde LED-scherm is het product eenvoudig te bedienen en dankzij het compacte formaat en lichte gewicht kunt u het vrijwel overal mee naartoe nemen.

Snel opladen voor uw apparaten

De powerbank ondersteunt verschillende snellaadprotocollen. Het is onder meer compatibel met FCP, QC en AFC. Hij is daarom perfect voor het voeden van Huawei-, Xiaomi- of Samsung-smartphones. Het maakt bijvoorbeeld ook het snel opladen van de iPhone 12 mogelijk met een vermogen van 20 watt - het duurt slechts ongeveer 30 minuten om 50% van zijn energie te herstellen! Zo zijn uw apparaten binnen de kortste keren weer operationeel.

Meerdere apparaten tegelijk verbinden

Het apparaat is voorzien van meerdere stopcontacten, waardoor je er meer dan één apparaat tegelijk op kunt aansluiten. Het product biedt 2 USB-uitgangspoorten van 18 W, 1 micro-USB-ingang van 18 W en een USB-C 18/20 W-ingang/uitgang. Wat betekent dit in de praktijk? Met de powerbank kunt u bijvoorbeeld uw tablet en 2 smartphones tegelijkertijd van stroom voorzien - u hoeft niet meer te wachten tot het eerste apparaat is opgeladen voordat u het volgende aansluit!

Maak je geen zorgen over de veiligheid

Hoogwaardige polymeer-ionbatterij garandeert niet alleen snel, maar ook veilig opladen. Baseus biedt bescherming tegen onder meer overspanning, overstroom, overladen en kortsluiting. De powerbank is tevens uitgerust met NTC-temperatuursensoren om proververhitting. Het product detecteert op intelligente wijze aangesloten apparaten en past de laadstroom daarop aan, waardoor ze tegen schade worden beschermd.

Ontworpen voor uw gemak

Het in perfecte staat houden van de powerbank zal geen enkel probleem opleveren. De behuizing onderscheidt zich door een aangenaam aanvoelende textuur, die bestand is tegen zweet en vingerafdrukken, zodat u hem gemakkelijk schoon kunt houden. Hierdoor kunt u het apparaat ook in de zomer comfortabel gebruiken. Het product is uitgerust met een gemakkelijk afleesbaar LED-scherm, dat het huidige batterijniveau in realtime weergeeft.

Een droomreisgenoot

Maak van uzelf een betrouwbare stroombron die u bijna overal kan vergezellen. De Baseus powerbank is lichtgewicht en handig - het transport ervan zal geen problemen opleveren. Baseus geeft u de mogelijkheid om uw apparaten gemakkelijk op te laden waar u maar wilt.

Je zult het op talloze manieren gebruiken

Powerbank hoef je niet alleen te gebruiken om je telefoon op te laden! Het merkapparaat van Baseus is geschikt voor veel verschillende toepassingen. Ben je toe aan wat verkoeling op een warme zomerdag? Sluit uw draagbare ventilator aan en geniet van een aangenaam briesje! Er is een stroomstoring geweest, uw laptop raakt bijna leeg en u moet een belangrijk project afronden? Powerbank komt te hulp! De lange werktijd en het draagbare ontwerp zullen zeker aan uw verwachtingen voldoen.

Fabrikant Baseus
Naam Bipow Powerbank met digitaal display
Model PPDML-N01
Afmetingen 68,8x153x41,7 mm
Kleur Wit
Batterijtype Polymeer-lithium
Capaciteit 30.000 mAh/3,7 V (111 Wh)
Energie-efficiëntie =75%
Micro-USB-ingang 5 V/2 A, 9 V/2 A
USB-C-ingang 5 V/3 A, 9 V/2 A
USB-C-uitgang 5 V/3 A, 9 V/2,22 A, 12 V/1,5 A
USB1/USB2-uitgang 5 V/3 A, 9 V/2 A, 12 V/1,5 A
Totale uitgangsstroom 5 V/3 A maximaal


Merk: Baseus
Doelgroep: Unisex
Kleur: wit
Afmetingen (mm): 68,8 x 153 x 41,7 mm
Type product: Powerbanks