Baseus - PPBD050201 - Powerbank

  • Artikelnummer: 2346249
46,79 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Baseus Powerbank PPBD050201 15W

Vindt u het belangrijk dat u uw apparaten bijna overal ter wereld snel kunt opladen? Probeer dan eens de Baseus PPBD050201 powerbank met een capaciteit van 30000mAh! U kunt er meerdere apparaten tegelijkertijd op aansluiten en u hoeft zich geen zorgen te maken over hun veiligheid: het complexe beveiligingssysteem voorkomt effectief schade eraan. Dankzij het ingebouwde LED-scherm is het product eenvoudig te bedienen, en dankzij het compacte formaat, het lichte gewicht en de naleving van de internationale normen voor luchtvervoer kunt u het vrijwel overal mee naartoe nemen.

Snel opladen voor uw apparaten

De powerbank ondersteunt verschillende snellaadprotocollen. Het is onder andere compatibel met FCP, QC en AFC. Hij is daarom perfect voor het voeden van Huawei-, Xiaomi- of Samsung-smartphones. Hiermee kunt u uw telefoon snel opladen met een vermogen van 15 W. Zo zijn uw apparaten binnen een mum van tijd weer klaar voor gebruik.

Meerdere apparaten tegelijkertijd verbinden

Het apparaat is voorzien van meerdere stopcontacten, zodat je er meer dan één apparaat tegelijk op kunt aansluiten. Het product biedt 2 USB-uitvoerpoorten, 1 micro-USB-invoerpoort en een USB-C invoer/uitvoerpoort. Wat betekent dit in de praktijk? Met de powerbank kunt u bijvoorbeeld uw tablet en 2 smartphones tegelijkertijd van stroom voorzien - u hoeft niet meer te wachten tot het eerste apparaat is opgeladen voordat u het volgende aansluit!

Maak je geen zorgen over de veiligheid

De krachtige polymeer-ion-accu garandeert niet alleen snel maar ook veilig opladen. Baseus biedt bescherming tegen onder meer overspanning, overstroom, overladen en kortsluiting. Ook is de powerbank voorzien van NTC temperatuursensoren die oververhitting voorkomen. Het product detecteert op intelligente wijze aangesloten apparatend past de oplaadsnelheid hierop aan en beschermt ze tegen schade.

Ontworpen voor uw gemak

Het in perfecte staat houden van de powerbank zal niet eens het minste probleem opleveren. De behuizing onderscheidt zich door een aangenaam aanvoelende textuur, die bestand is tegen zweet en vingerafdrukken - je kunt hem gemakkelijk schoonhouden. Hierdoor kunt u het apparaat ook in de zomer comfortabel gebruiken. Het product is uitgerust met een gemakkelijk afleesbaar LED-scherm, dat het huidige batterijniveau in realtime weergeeft.

De droomreisgenoot

Zorg voor een betrouwbare stroombron die u bijna overal kan vergezellen. De Baseus powerbank is licht en handig - het transport ervan zal geen enkel probleem opleveren. Je kunt dit praktische apparaat zelfs meenemen in het vliegtuig - het voldoet aan alle noodzakelijke eisen. Baseus geeft u de mogelijkheid om uw apparatuur gemakkelijk op te laden waar u maar wilt.

Je kunt het op zoveel manieren gebruiken

Powerbank hoef je niet alleen te gebruiken om je telefoon op te laden! Het apparaat van het merk Baseus is geschikt voor veel verschillende toepassingen. Wil je even afkoelen op een warme zomerdag? Sluit uw draagbare ventilator aan en geniet van een aangenaam briesje! Er is een stroomstoring, uw laptop raakt bijna leeg en u heeft een belangrijk project af te ronden? De Powerbank komt te hulp! De lange looptijd en het draagbare ontwerp zullen zeker aan uw verwachtingen voldoen.

Merk Baseus
Naam Bipow Powerbank met digitaal display
Model PPBD050201
Afmetingen 68,8x153x41,7mm
Kleur Zwart
Batterijtype Polymeer-lithiumbatterij
Capaciteit 30.000mAh/3,7V (111Wh)
Energie-efficiëntie =75%
Invoer Micro: 5V / 2A, Type-C: 5V / 3A
Afsluiten USB1 / USB2: 5V / 3A, Type-C: 5V / 3A, USB + Type-C: 5V / 3A Max


Merk: Baseus
Doelgroep: Unisex
Kleur: zwart
Afmetingen (mm): 68,8 x 153 x 41,7 mm
Type product: Powerbanks