Baseus - PPBD050102 - Powerbank

  • Artikelnummer: 2346336
46,39 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


PowerBank Baseus Bipow 20000mAh, 2xUSB, USB-C, 15W (wit)

Ben je ooit je telefoon kwijtgeraakt op het ergste moment? De PowerBank van dit model kan dit verhelpen. Als u op reis bent, hoeft u het apparaat alleen maar met de telefoon te verbinden. Er kunnen maximaal drie apparaten tegelijkertijd worden opgeladen. De capaciteit is 20.000 mAh en het uitgangsvermogen is 15 W. Hij is uitgerust met een LCD-display waarmee u het vermogensniveau van de PowerBank kunt volgen. Hij kan worden opgeladen via de Type-C-poort en de micro-USB-poort. Het apparaat heeft 7 beveiligingsniveaus.

Hoge capaciteit

De capaciteit van de powerbank bedraagt ??20.000 mAh. Dit betekent dat hij de telefoon meerdere keren kan opladen. Het opladen van de PowerBank duurt 8,5 uur. Dit is mogelijk dankzij het stroomverbruik van PD 5V/3A. Om het weergaveniveau van de PowerBank te controleren, is er een ingebouwd display met informatie over het laadniveau in procenten. Het opladen zelf ondersteunt de Power Delivery 15 W-standaard.

Drie invoerpoorten

Het apparaat kan worden gebruikt om drie apparaten tegelijk op te laden. Dit betekent dat u uw apparaat kunt delen met iemand anders die ook uw telefoon moet opladen. Het kan de meeste apparaten van stroom voorzien via USB-A/USB-C. Het toestel is te gebruiken voor Apple toestellen en telefoons met Android. Hij kan draadloze luidsprekers, lampen, fotoapparatuur en meer opladen.

Kracht en veiligheid

Het product is bestand tegen breuk en schade dankzij de duurzame en resistente materialen waaruit het is gemaakt. Het ontwerp omvat chips van wereldklasse, betrouwbare batterijen, moderne systemen en een meerlaagse coating die is ontworpen om de veiligheid te garanderen. Het apparaat beschikt over talrijke certificaten nadat het de veiligheidstests heeft doorstaan. Het heeft 7 beveiligingsniveaus, opeenvolgend, tegen oververhitting, ontlading, overspanning, overladen, kortsluiting en elektromagnetische velden, die bescherming bieden aan het accessoire en de telefoon. Bovendien wordt ook voldaan aan de normen van luchtvaartmaatschappijen.

Merk Baseus
Model PPBD050102
Grootte 153 x 68,8 x 29,5 mm
Batterij Lithiumpolymeer
Capaciteit 20000mAh / 3,7V 74Wh
Kleur wit
Voltooien ABS + PC
Nominale capaciteit 12.000 mAh
Energieconversiefactor =75%
Invoer Micro: 5V / 2A, Type-C: 5V / 3A
Afsluiten USB1 / USB2: 5V / 3A, Type-C: 5V / 3A, USB + Type-C: 5V / 3A Max.


Merk: Baseus
Doelgroep: Unisex
Kleur: wit
Type product: Powerbanks