Baseus - PPBD050101 - Powerbank

  • Artikelnummer: 2346332
43,32 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Powerbank Baseus Bipow 20000mAh, 2xUSB, USB-C, 15W (zwart)

Met de Baseus Bipow powerbank kunt u meerdere apparaten tegelijk opladen - u hoeft uzelf niet langer te beperken! Het complexe beveiligingssysteem voorkomt effectief eventuele schade, waardoor het gebruik van de powerbank volkomen veilig is. Dankzij het ingebouwde LED-scherm is het product eenvoudig te bedienen, en dankzij het compacte formaat, het lichte gewicht en de naleving van de internationale luchtvervoersnormen kunt u het vrijwel overal mee naartoe nemen.

Snel opladen

De powerbank ondersteunt verschillende snellaadprotocollen. Het is onder meer compatibel met FCP, QC en AFC. Hij is daarom perfect voor het voeden van Huawei-, Xiaomi- of Samsung-smartphones. Ook is het bijvoorbeeld mogelijk om snel een iPhone, tablet, koptelefoon of Switch op te laden. Zo zijn uw apparaten binnen een mum van tijd weer klaar voor gebruik. En hoe zit het met de powerbank zelf? Het duurt slechts 8,5 uur om hem volledig op te laden bij 15W.

Je hoeft jezelf niet te beperken

Het apparaat is voorzien van meerdere poorten, je kunt er dus maximaal 3 apparaten tegelijk op aansluiten! Het product biedt 2 USB 15W-uitvoerpoorten, 1 micro USB 10W-invoerpoort en een USB-C 15W invoer-/uitvoerpoort. Wat betekent dit in de praktijk? Met de powerbank kunt u bijvoorbeeld uw tablet en 2 smartphones tegelijkertijd van stroom voorzien - u hoeft niet meer te wachten tot het eerste apparaat is opgeladen voordat u het volgende aansluit!

Gebruiksveiligheid

De hoogwaardige polymeer-ion-accu garandeert niet alleen snel, maar ook veilig opladen. Baseus biedt bescherming tegen onder meer overspanning, overstroom, overladen en kortsluiting. Tevens is de powerbank voorzien van NTC temperatuursensoren om oververhitting te voorkomenHet product detecteert op intelligente wijze aangesloten apparaten en past de laadstroom daarop aan, waardoor ze tegen schade worden beschermd. Bovendien zorgt de BPS-technologie ervoor dat het apparaat automatisch de spanning, elektrische stroom en vermogen aanpast.

Ontworpen voor uw gemak

De behuizing van de powerbank heeft een prettig aanvoelende textuur die bestand is tegen zweet en vingerafdrukken, zodat het apparaat er altijd netjes uit zal zien. Het product is uitgerust met een gemakkelijk afleesbaar LED-scherm, dat het huidige batterijniveau in realtime weergeeft. U hoeft zich niet langer af te vragen wanneer u de powerbank moet aansluiten om op te laden!

Een droomreisgenoot

Maak van uzelf een betrouwbare stroombron die u bijna overal kan vergezellen. De Baseus powerbank is lichtgewicht en handig - het transport ervan zal geen enkel probleem opleveren. U kunt dit praktische apparaat zelfs meenemen aan boord van een vliegtuig - het voldoet aan alle noodzakelijke eisen. Baseus geeft u de mogelijkheid om uw apparaten gemakkelijk op te laden waar u maar wilt.

Meerdere toepassingen

De powerbank hoef je niet alleen te gebruiken om je telefoon op te laden! Het apparaat van het merk Baseus is geschikt voor veel verschillende toepassingen. Ben je toe aan wat verkoeling op een warme zomerdag? Sluit uw draagbare ventilator aan en geniet van een aangenaam briesje! Er is een stroomstoring geweest, uw laptop raakt bijna leeg en u moet een belangrijk project afronden? Powerbank komt te hulp! De lange werktijd en het draagbare ontwerp zullen zeker aan uw verwachtingen voldoen.

Inbegrepen:

  • Powerbank
  • Oplaadkabel
Fabrikant Baseus
Model PPBD20
Afmetingen 153 x 68,8 x 29,5 mm
Kleur Zwart
Batterijtype Polymeer-lithium
Capaciteit 20.000 mAh/3,7 V (74 Wh)
Energieconversiepercentage =75%
Micro-USB-ingang 5V/2A
USB-C-ingang 5V/3A
USB-C-uitgang 5V/3A
USB1/USB2-uitgang 5V/3A
Totale uitgangsstroom 5V/3A max.


Merk: Baseus
Doelgroep: Unisex
Kleur: zwart
Afmetingen (mm): 153 x 68,8 x 29,5 mm
Type product: Powerbanks