Baseus - PPBD020301 - Powerbank

  • Artikelnummer: 2346416
49,11 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Baseus Bipow 20000mAh Powerbank

Wil je bijna overal ter wereld je apparaten snel kunnen opladen? Probeer Baseus powerbank met een capaciteit van 20.000 mAh! U kunt er meerdere apparaten tegelijkertijd op aansluiten en u hoeft zich geen zorgen te maken over de veiligheid ervan: een complex beveiligingssysteem voorkomt effectief schade. Het ingebouwde LED-scherm maakt het gemakkelijk om het product te gebruiken, en dankzij het compacte formaat, het lichte gewicht en de naleving van de internationale luchtvervoernormen kunt u het vrijwel overal mee naartoe nemen.

Snel opladen voor uw apparaten

De powerbank ondersteunt snel opladen met maximaal 25 watt vermogen. Het is perfect voor het voeden van uw Huawei-, Xiaomi- of Samsung-smartphones. Uw apparaten zijn in een mum van tijd weer klaar voor gebruik - een grote tijdbesparing! En hoe zit het met de powerbank zelf? Het duurt slechts 3 uur om hem volledig op te laden.

Meerdere apparaten tegelijkertijd verbinden

Het apparaat is voorzien van meerdere stopcontacten, waardoor je er meer dan één apparaat tegelijk op kunt aansluiten. Het product heeft 2 uitgangspoorten: USB1 18W QC, waarmee u smartphones en tablets direct kunt opladen, en USB2 12W, waarop u uw telefoon, een kleine ventilator of een nachtlampje kunt aansluiten. En de USB-C-invoer-/uitvoerpoort van 25 W ondersteunt het PD-snellaadprotocol en is achterwaarts compatibel met iPhone 12/13 (PD 20W). Laad 3 apparaten tegelijkertijd op - u hoeft niet meer te wachten tot het eerste is opgeladen voordat u het volgende aansluit!

Maak je geen zorgen over de veiligheid

De hoogwaardige polymeer-lithiumbatterij garandeert niet alleen snel maar ook veilig opladen. Baseus biedt bescherming tegen onder meer overspanning, overstroom, overladen en kortsluiting. De powerbank is tevens voorzien van wh NTC-temperatuursensoren die oververhitting voorkomen. Het product detecteert op intelligente wijze aangesloten apparaten en past de oplaadsnelheid hierop aan, waardoor ze tegen schade worden beschermd.

Droomreisgenoot

Zorg voor een betrouwbare stroombron die u bijna overal kan vergezellen. De Baseus powerbank is licht en handig - het transport ervan zal geen problemen opleveren. Je kunt dit praktische apparaat zelfs meenemen in het vliegtuig - het voldoet aan alle noodzakelijke eisen. Baseus geeft u de mogelijkheid om uw apparatuur gemakkelijk overal op te laden waar u maar wilt.

Je kunt het op talloze manieren gebruiken

De powerbank hoef je niet alleen te gebruiken om je telefoon op te laden! Apparaat van het merk Baseus is geschikt voor veel verschillende toepassingen. Wil je even afkoelen op een warme zomerdag? Sluit uw draagbare ventilator aan en geniet van een aangenaam briesje! Er is een stroomstoring, uw laptop raakt bijna leeg en u heeft een belangrijk project af te ronden? De Powerbank komt te hulp! De lange looptijd en het draagbare ontwerp zullen zeker aan uw verwachtingen voldoen.

Inbegrepen

  • powerbank
  • USBC naar USB-C-kabel
Merk Baseus
Model PPBD020301
Afmetingen 153 x 68,8 x 29,6 mm
Kleur Zwart
Batterij Lithiumpolymeer
Capaciteit 20.000 mAh
Materiaal PC + ABS (powerbank), TPE (kabel)
Vermogen 25W (powerbank), 60W (kabel)
Gewicht ~ 425 g
USB-C-ingang 5V / 3A, 9V / 2,78A, 12V / 2,1A
USB-C-uitvoerpoort 5V / 3A, 9V / 2,78A, 12V / 2,1A, 15V / 1,67A
USB1-uitgang 5V / 3A, 9V / 2A, 12V / 1,5A
USB2-uitgang 5V / 2,4A
USB1 / USB2 / USB-C-uitgang 5V / 3A
Kabellengte 50 cm


Merk: Baseus
Doelgroep: Unisex
Kleur: zwart
Gewicht: 425 g
Afmetingen (mm): 153 x 68,8 x 29,6 mm
Materiaal: Polycarbonaat
Type product: Powerbanks