Baseus - LUSZ000013 - Houder voor mobiele telefoon

  • Artikelnummer: 2346899
32,59 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Baseus Biaxiale telefoonstandaard

Zeg vaarwel tegen de bijwerkingen van het langdurig vasthouden van je telefoon! De telefoonstandaard is geheel van metaal en voorzien van draaibare scharnieren, waardoor je tijdens het gebruik van je smartphone de hoogte en kijkhoek vrij kunt aanpassen. Bovendien is de standaard compatibel met alle telefoonmodellen met een maximale diagonaal van 7". Dankzij het kleine formaat in opgevouwen toestand kun je hem overal mee naartoe nemen.

Pas het aan uw behoeften aan

Dankzij de verstelbare hoogte en kijkhoek pas je de standaard eenvoudig aan jouw wensen aan. Zonder uw handen en nek te belasten, kunt u door uw favoriete websites bladeren, een videogesprek voeren of een tv-serie bekijken.

Veilig voor uw apparaat

Je hoeft niet bang te zijn dat je smartphone van de standaard glijdt! De Biaxial standaard is antislip en houdt je telefoon stabiel vast dankzij het gebruik van siliconen. Bovendien voorkomt het eventuele krassen op de apparatuur. Bovendien kunt u uw apparaat naadloos aansluiten om op te laden, zonder dat u het uit de standaard hoeft te halen!

Compact formaat

Door het kleine formaat van de standaard past hij in opgevouwen toestand gemakkelijk in uw tas of rugzak. U kunt hem overal mee naartoe nemen en uw apparaat comfortabel handsfree gebruiken. Bovendien is het compatibel met alle mobiele telefoonmodellen met een maximale diagonaal van 7".

Merknaam BASEUS
Model Biaxiaal
Type Bureauhouder
Materiaal aluminiumlegering
Kleur grijs
Proces CNC
Applicatie Voor telefoons kleiner dan 19,5 cm
Grootte 90 x 100 x 34 mm
Gewicht 197g


Merk: Baseus
Doelgroep: Unisex
Kleur: grijs
Gewicht: 197 g
Materiaal: Aluminium
Type product: Mobiele telefoonhouder