Baseus - LUGB000001 - Nekhouder voor smartphones

  • Artikelnummer: 2346589
32,19 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Krappe voorraad

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Baseus ComfortJoy nekhouder voor telefoon (zwart)

Voer comfortabel videogesprekken of bekijk video's op uw smartphone. Met de Baseus-houder hoeft u uw apparaat niet meer vast te houden en kunt u het comfortabel in uw zicht plaatsen. Het product zal in veel scenario's uitstekend werken: u kunt het op uw bureau leggen of om uw nek hangen. De houder zorgt ervoor dat je je telefoon 360° kunt draaien en valt op door zijn doordachte, robuuste ontwerp.

Het comfort dat u verdient

De halsband, die je om je nek kunt hangen, is gemaakt van huidvriendelijke materialen die geen irritatie veroorzaken. De ergonomische vorm zorgt ervoor dat er geen ongemakkelijke druk op uw nek ontstaat. Bovendien is het voorzien van zacht schuim op het contactpunt met het borstbeen, zodat u vrijelijk films kunt kijken of videogesprekken kunt voeren zonder enig ongemak te voelen.

Stabiliteit vereist

ComfortJoy biedt de mogelijkheid om de handgreep aan uw wensen aan te passen. Je kunt de vorm enigszins veranderen en aanpassen aan je afmetingen, en de positie en afstand van je telefoon aanpassen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de houder 360° te draaien, waardoor je je telefoon gemakkelijk verticaal of horizontaal kunt positioneren. Hoe je je smartphone ook positioneert, de houder biedt ongeëvenaarde stabiliteit en laat je je handen vrij. Ontdek hoe handig het is! Het product beschikt over een brede compatibiliteit en is geschikt voor gebruik met apparaten van 5,4-6,7 inch.

Fabrikant Baseus
Model BS-HP007
Kleur zwart
Materiaal ABS + pc; siliconen; aluminiumlegering + PVC
Flensdiameter 16 × 21 cm
Lengte 36 cm
Gewicht ongeveer 360 g
Compatibiliteit Telefoons maat 5,4-6,7 inch


Merk: Baseus
Doelgroep: Unisex
Kleur: zwart
Gewicht: 360 g
Materiaal: PVC
Type product: Accessoires