Baseus - CCSUP-J02 - Oplader

  • Artikelnummer: 2346040
26,46 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Baseus Super Si snellader 1C

De compacte Baseus 1C-oplader maakt het snel opladen van apparaten met maximaal 30W mogelijk. Dankzij een complex veiligheidssysteem beschermt het de aangedreven apparatuur tegen schade. Hij is compatibel met het hele assortiment smartphones en tablets en dankzij het AC-spanningsbereik van 100-240V kunt u hem vrijwel overal ter wereld gebruiken. Zijn enorme mogelijkheden gaan hand in hand met zijn kleine formaat - hij past gemakkelijk, zelfs in je zak!

Tot 3 keer sneller opladen

Met dit praktische apparaat kun je PD-compatibele telefoons tot 3 keer sneller opladen dan met traditionele opladers. Hiermee kunt u in slechts 30 minuten ongeveer 50% van de batterij opladen. Dit bespaart u veel tijd: u hoeft geen uren te wachten voordat uw smartphone weer klaar is voor gebruik!

Ongeëvenaarde gebruikersveiligheid

De Baseus-oplader past de huidige waarde automatisch aan het type apparaat dat wordt gevoed aan om een ??optimale laadsnelheid te garanderen en het apparaat tegen schade te beschermen. Ook beschikt het apparaat over een speciale beveiliging tegen onder meer overbelasting, kortsluiting en oververhitting. De pc-behuizing draagt ??bij aan een efficiëntere warmteverdeling, beschermt u tegen brandwonden en voorkomt schade aan de oplader.

Het laadt veel apparaten op

Het product is compatibel met alle iPhones die snel opladen ondersteunen. Het werkt ook prima met Android-smartphones of -tablets. Je kunt hem ook succesvol gebruiken in combinatie met powerbanks, bureaulampen of handventilatoren. De ondersteuning van snellaadprotocollen als PD 3.0 en QC 3.0 maakt deze unieke lader geschikt voor vrijwel elke situatie. 

Enorme mogelijkheden, kleine afmetingen

Dankzij het gebruik van Super Si-technologie was het mogelijk om de afmetingen van de oplader te verkleinen en tegelijkertijd de capaciteit te vergroten. Het apparaat is uiterst efficiënt en veilig in gebruik. Het kan ook werken bij hoge temperaturen. Hij blijft echter klein en licht: hij zal uw bagage niet belasten, past in uw tas of zelfs in uw broekzak en kan overal mee naartoe worden genomen.

Merk Baseus
Naam Super Si snellader 1C
Model CCSUP-J02
Gewicht 51g
Kleur Wit
Invoer AC 100V-240V~, 50/60Hz, 0,8A
USB-C-uitgang 5V-3A (15W), 9V-3A (27W), 12V-2,5A (30W), 15V-2A (30W), 20V-1,5A (30W)
Afmetingen 78 x 28 x 34 mm


Merk: Baseus
Doelgroep: Unisex
Afmetingen (mm): 78 x 28 x 34 mm 78 x 28 x 34 mm
Type product: Laders