Baseus - CCGP100202 - Oplader

  • Artikelnummer: 2346308
84,52 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Baseus GaN5 Pro 2xUSB-C + USB netlader, 140W (wit).

Laad 3 apparaten tegelijkertijd snel en veilig op. De Baseus oplader is voorzien van 2 USB-C poorten en een USB poort, daarnaast werkt hij met PD/QC/PPS snellaadprotocollen. Door het gebruik van moderne oplossingen kunt u de energie van uw apparaat vernieuwen zonder risico op schade, en dankzij het lichte en compacte ontwerp kunt u het gemakkelijk opbergen. Bovendien wordt er een USB-C naar USB-C-kabel meegeleverd.

Snel opladen voor uw apparaten

De oplader ondersteunt snellaadprotocollen als PD/QC/PPS, zodat u de energie van uw apparaat in een mum van tijd kunt vernieuwen. Hierdoor laadt hij een 16" MacBook Pro in ongeveer 30 minuten op, en een Huawei Mate 40 Pro tot 54%. Bovendien ondersteunt de meegeleverde kabel PD3.1 voor snel opladen van 240 W.

Veilig in gebruik

Gebruik de oplader gemakkelijk en veilig. Het product biedt BPSII-oplaadtechnologie, die de stroom naar het aangesloten apparaat aanpast. Ondertussen beschermt het BCT-systeem het product tegen oververhitting, en met druppelladen kunt u uw apparaat 's nachts veilig opladen. De lader beschikt tevens over bescherming tegen overspanning, overstroom, kortsluiting, etc.

Brede compatibiliteit

De fabrikant heeft een aantal apparaten op de compatibiliteitslijst vermeld, waaronder laptops, tablets of smartphones van de merken Apple, Huawei, Samsung, Xiaomi en Huawei. Bovendien vernieuw je met behulp van de oplader ook apparaten als powerbanks, lampen of bureauventilatoren. Bovendien werkt het product met een spanningsbereik van 110-240V, waardoor je hem overal kunt gebruiken.

Doordacht ontwerp

Dit is niet het einde van de voordelen van de Baseus-oplader. Door het gebruik van galliumnitride kunnen compatibele apparaten 3x sneller en zonder risico op oververhitting worden opgeladen. Bovendien valt hij op door zijn compacte ontwerp: hij is 25% kleiner dan de 140W-oplader van Apple. Bovendien is het product uitgerust met een blauwe indicator die de status ervan informeert, en de solide afwerking zorgt voor duurzaamheid en slijtvastheid.

Inbegrepen

  • oplader
  • USB-C naar USB-C-kabel
Fabrikant Baseus
Model CCGP100202
Kleur wit
Kracht 140 W
Huidige 5A
Materiaal PC (oplader), TPE (kabel)
Invoer-/uitvoerpoort x2 USB-C
Gewicht ca. 304 g


Merk: Baseus
Doelgroep: Unisex
Kleur: wit
Gewicht: 304 g
Materiaal: Polycarbonaat
Type product: Laders