Baseus - CAMJ010201 - Kabel

  • Artikelnummer: 2346072
29,07 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Baseus Heldere Spiegel 4 kabel

Met de USB-C 3-in-1 Baseus Bright Mirror 4 kabel krijg je toegang tot het snel opladen van laptops, Apple apparaten en andere apparatuur. De kabel maakt ook gegevensoverdracht (Lightning) tot 480 Mbps mogelijk. Het intrekbare, compacte ontwerp garandeert gemakkelijke opslag en transport, en de gebruikte oplossingen beschermen aangesloten apparaten.

Snel opladen

Via de USB-C-uitgang kunt u uw laptop opladen met maximaal 100 W vermogen. Dit betekent dat je in ongeveer 2 uur de kracht van je Apple Book Pro weer aanvult. Bovendien werkt de kabel ook met Apple's 20W Fast Charge-compatibiliteit, zodat hij uw iPhone 13 in slechts 30 minuten tot 60% kan opladen.

Zorgvuldig verfijnd ontwerp

De kabel heeft 3 uitgangspoorten: USB-C, Lightning en micro-USB. Hierdoor kun je hem in veel situaties gebruiken. Het compacte ontwerp met een intrekbaar mechanisme zorgt voor eenvoudige opslag en transport. Ook kun je zonder problemen 3 apparaten tegelijk aansluiten. Zet in op de combinatie van functionaliteit en gemak - geen compromissen!

Bescherming en prestaties

De kabel maakt gebruik van een ingebouwde chip die de temperatuurhoogte in realtime verifieert, waardoor de aangesloten apparatuur wordt beschermd. Bovendien ondersteunt de kabel ook gegevensoverdracht via Lightning-uitgang, met snelheden tot wel 480 Mbps.

Fabrikant Baseus
Model CAMJ010201
Kleur Zwart
Materiaal PC + TPE
Gewicht Ongeveer 82 g
Lengte 1,1 m
Transmissiesnelheid iP / 480 Mbps
Invoer USB-C
Uitgangen Micro-USB/Lightning/USB-C
Vermogen USB-C - 100W / Bliksem - 20W / Micro-USB - 10W;
USB-C+Lightning+Micro-USB (5V / 3,5A)


Merk: Baseus
Doelgroep: Unisex
Kleur: zwart
Gewicht: 82 g
Materiaal: Polycarbonaat
Type product: Kabels