BYINTEK - R19 - Projector

  • Artikelnummer: 2346277
584,77 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


BYINTEK R19 miniprojector

Nu kun je comfortabel films kijken en games spelen op het grote scherm. Met de BYINTEK R19-projector voelt het alsof u in een bioscoop zit! Hij ondersteunt een resolutie tot 4K en is uitgerust met 2 hifi-luidsprekers van 5 W. Daarnaast biedt het Wi-Fi-ondersteuning en kun je dankzij Android 6.0 vrijelijk gebruikmaken van apps als Netflix en YouTube. Hij valt op met een helderheid van 700 lumen en biedt meerdere connectiviteitsopties (bedraad en draadloos). Bovendien geeft het apparaat maximaal 300'' diagonale beelden weer.

Grote afbeelding - volop toepassingsmogelijkheden

Maak een theaterzaal in je eigen kamer. Met de projector kunt u een diagonaal beeld van 30-300'' projecteren op een afstand van 1-6 meter. Dit betekent dat je hem zowel in kleine als grotere ruimtes met succes kunt gebruiken, en zelfs buiten, bijvoorbeeld in de tuin! Bovendien kun je hem aan het plafond hangen, op een statief zetten of gewoon op een tafel leggen. Ideaal als je bijvoorbeeld een filmavondje met vrienden wilt houden, met vrienden een wedstrijd wilt kijken of een presentatie wilt geven op je werk!

Meerdere beschikbare poorten

Zeg vaarwel tegen beperkingen. De projector valt op door zijn brede compatibiliteit: u kunt er eenvoudig uw apparaten op aansluiten. Je hebt de beschikking over poorten als bijvoorbeeld USB, HDMI, 3,5 mm mini-jack-uitgang en TF-kaartsleuf. Zo kunt u comfortabel films afspelen vanaf externe media of extra luidsprekers op de projector aansluiten. De R19 is ook compatibel met dvd's, computers, laptops, tablets, smartphones, PlayStation 4-consoles en meer!

Prachtig beeld

Levendige, rijk gedetailleerde beelden en uitzonderlijke vloeiendheid zijn slechts enkele van de sterke punten van de R19-projector. Het apparaat maakt gebruik van een hoogwaardige DMD-chip en ondersteunt technologieën zoals

Ong. 30.000 uur Buiten de as Ja, 100% Geheugen RAM 2G + ROM 32G Stroomverbruik 35W Afmetingen 220x127x46mm Gewicht 754g Luidsprekers 5W x2 Ingangen / Uitgangen HDMI, USB x2, TF-kaartsleuf, mini-jack 3,5 mm, DC-in 19V / 3A, netwerkpoort, AV Projectieafstand 1-6m


Merk: BYINTEK
Doelgroep: Unisex
Gewicht: 754 g
Afmetingen (mm): 220 x 127 x 46 mm
Type product: Projectoren