Avatto - ZWSM16-W2 - schakelaar

  • Artikelnummer: 2346193
Artikel op dit moment uitverkocht
Op dit moment niet beschikbaar


Smart Switch-module ZigBee Avatto ZWSM16-W2 TUYA

Maak het eenvoudig om de verlichting in uw huis te bedienen. Met de functionele Avatto 2-kanaals inductieschakelaar kunt u uw lampen op afstand bedienen - met behulp van de TUYA / Smart Life-app of de stemassistenten Google Assistant of Amazon Alexa. U kunt er ook bedrijfsschema's, timers en automatiseringen mee creëren. Tegelijkertijd is het apparaat compact en zeer eenvoudig te installeren. Het ondersteunt het ZigBee 3.0-communicatieprotocol - een ZigBee-gateway (apart verkrijgbaar) is vereist voor de juiste werking.

Avatto/ZWSM16-W2/1

Veel mogelijkheden met de app

Je hoeft je geen zorgen meer te maken als je vergeet het licht uit te doen voordat je het huis verlaat - dat kan nu met je smartphone! Met de TUYA/Smart Life app kun je de lampen op afstand aan- en uitschakelen. U kunt er ook schakelaars mee groeperen en er meer tegelijk beheren. U kunt uw apparaten ook delen met andere leden van het huishouden. Zo kunnen ook zij de verlichting op afstand bedienen! Er is ook een vergrendelingsfunctie beschikbaar.

Avatto/ZWSM16-W2/7

Extra faciliteiten

Zorg ervoor dat de verlichting in uw huis zich aanpast aan uw schema. Met de app kun je eenvoudig een timer of schema instellen, zodat de lampen automatisch aangaan op het tijdstip dat je normaal gesproken opstaat en uitgaat als je naar bed gaat. Ook heb je de mogelijkheid om meer apparaten aan elkaar te koppelen en de werking ervan te automatiseren. Ook kan de schakelaar de laatste instellingen onthouden en herstellen als er bijvoorbeeld een stroomstoring is.

Avatto/ZWSM16-W2/5

Probleemloze installatie

Dankzij het compacte ontwerp is de ZWSM16-W2 compatibel met verschillende soorten schakelaars en past hij in maximaal 95% van de installatiedozen op de markt. Je kunt hem ook aan een lamp bevestigen. De installatie ervan zal geen problemen opleveren of te veel tijd in beslag nemen. Bovendien kun je met 2 schakelaars ook een enkele lamp bedienen, ideaal bijvoorbeeld bij een trap. Zo doe je handig het licht op de begane grond aan en uit als je naar boven gaat!

Avatto/ZWSM16-W2/3

Stembediening

Je bent een cake aan het kneden, je handen zijn druk en je hebt extra licht nodig? Of ligt u al in bed en wilt u gaan slapen, maar moet u nog het licht uitdoen? Met Avatto wordt alles veel eenvoudiger: de ZWSM16-W2-schakelaar is compatibel met de stemassistenten Amazon Alexa en Google Assistant. Hierdoor kunt u met eenvoudige commando's uw verlichting bedienen! Nu heb je slechts een paar woorden nodig om de lichten aan of uit te doen. Je hoeft niet eens naar je telefoon te grijpen.

Avatto/ZWSM16-W2/2

Merk Avatto
Model ZWSM16-W2
Kleur Wit
Aantal kanalen 2
Spanning AC 100-240 V 50/60 Hz
Max. belasting LED 2 x 150 W / 2 x 5 A
Bedrijfsfrequentie 2,405-2,480 GHz IEEE 802.15.4
Bedrijfstemperatuur -10°C tot 40°C
Communicatieprotocol ZigBee 3.0
Bereik Tot 100 m
Afmetingen 39 x 39 x 20 mm
Beschermingsgraad IP20
App TUYA / Slim leven
Compatibiliteit Amazon Alexa, Google Home


Merk: Avatto
Doelgroep: Unisex
Afmetingen (mm): 39 x 39 x 20 mm
Type product: Schakelaars

Contactgegevens