Avatto - ZDMS16-2 - Stopcontact

  • Artikelnummer: 2346338
29,30 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Slimme stopcontactschakelaar ZigBee Avatto ZDMS16-2 TUYA

De slimme inductieschakelaar van Avatto is een oplossing die een nieuwe kwaliteit in uw huis brengt, waardoor u de verlichting op afstand kunt bedienen. Dit compacte product is gemaakt met het oog op gemak en efficiëntie en biedt een reeks functies die uw leven eenvoudiger en comfortabeler zullen maken. De schakelaar ondersteunt bidirectionele bediening.

Avatto/ZDMS16-2/1

Klein formaat, grote mogelijkheden

Ondanks het kleine formaat (39 x 39 x 19,4 mm) biedt de schakelaar geweldige mogelijkheden. Hiermee kunt u de verlichting in uw huis op afstand bedienen, waar u ook bent. De installatie is eenvoudig en vereist geen gespecialiseerde vaardigheden. Sluit hem aan via het ZigBee systeem en geniet van slimme verlichting.

Avatto/ZDMS16-2/2

Besturing met de app

Bedien de verlichting in uw huis zonder vanuit uw luie stoel op te staan. Met de mobiele app kunt u de schakelaar intuïtief beheren. U kunt de lampen aan- en uitschakelen, de helderheid aanpassen en bedieningsschema's instellen - allemaal vanaf uw smartphone.

Avatto/ZDMS16-2/3

Alexa, doe het licht uit

Controle kan nog eenvoudiger. TUYA's Avatto ZDMS16-2-schakelaar is compatibel met stemassistenten zoals Amazon Alexa en Google Home. Hierdoor bedien je je verlichting met stemcommando's. U hoeft niet langer uit bed te komen om het licht uit te doen voordat u naar bed gaat; de slimme schakelaar doet dat voor u!

Avatto/ZDMS16-2/4

Licht voor het hele gezin

Met de functie 'Family Share' kunt u de bediening van de schakelaar delen met meerdere gebruikers in uw gezin. Dit is een geweldige oplossing waarmee u de verlichting kunt aanpassen aan de huidige behoeften van alle bewoners.

Avatto/ZDMS16-2/5

Timerfunctie en planning

Met de Avatto ZDMS16-2 TUYA-schakelaar kunt u timers en schema's instellen voor de verlichting in uw huis. Hierdoor bespaar je energie en pas je de verlichting aan naar jouw wensen. Laat het licht op een vast tijdstip automatisch uitgaan om aan te geven dat het bedtijd is, of maak je 's ochtends wakker als het nog donker is buiten het raam.

Avatto/ZDMS16-2/6

Mogelijkheid om schakelaars te groeperen

Geniet van de mogelijkheid om de verlichting in uw hele huis te regelen! Avatto biedt de mogelijkheid om individuele schakelaars te groeperen, zodat je ze tegelijkertijd vanuit de app kunt bedienen. Nu kunt u met slechts een paar klikken in de app de lichten in individuele kamers uitschakelen.

Avatto/ZDMS16-2/7

Inbegrepen

  • Schakelaar
  • Houder
  • Gebruikershandleiding
Fabrikant Avatto
Model ZDMS16-2
Spanning AC 100-240V 50/60 Hz
Maximale belasting AC 230V 2x100W/AC 120V 2x60 W
Bedrijfsfrequentie 2,412 GHz-2,484 GHz
Bedrijfstemperatuur -10? + 40?
Connectiviteit Zigbee Tuya
Bedrijfsbereik <100 m
Afmetingen 39 x 39 x 19,4 mm
IP-classificatie IP20


Merk: Avatto
Doelgroep: Unisex
Afmetingen (mm): 39 x 39 x 19,4 mm
Type product: Contactdozen