Avatto - N-TS10-B2 - schakelaar

  • Artikelnummer: 2346742
35,21 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Smart Lichtschakelaar WiFi Avatto N-TS10-B2 2-weg TUYA (zwart)

De Avatto N-TS10-B2 aanraakschakelaar kan in elk huis, kantoor of hotel worden gebruikt. Hiermee kun je de lamp gemakkelijk aan- en uitzetten, maar je kunt hem ook op afstand bedienen via de TUYA/Smart Life app. Het apparaat is ook compatibel met Amazon Alexa en Google Assistant, waardoor je hem kunt bedienen met spraakopdrachten. Het product maakt verbinding via Wi-Fi en is voorzien van 2 knoppen. Het is zeer eenvoudig te installeren en heeft een modern, stijlvol ontwerp.

Avatto/N-TS10-B2/1

Bedien het licht vanaf een afstand

Heb je het gevoel dat je bent vergeten het licht uit te doen voordat je het huis verlaat? Geen probleem - nu kunt u het met uw smartphone doen! De Avatto schakelaar is compatibel met de TUYA/Smart Life app, waarmee je onder andere op afstand de lampen overal aan en uit kunt zetten. Het enige dat u hoeft te doen, is uw telefoon pakken! Als u wilt, kunt u uw apparaten delen met de rest van het gezin, zodat ook zij ze op afstand kunnen bedienen.

Avatto/N-TS10-B2/3

Extra mogelijkheden

Met de app kunt u ook een bedrijfsschema voor specifieke apparaten maken. Stel uw lampen zo in dat ze 's ochtends automatisch aangaan als u opstaat en 's avonds weer uit gaan als u naar bed gaat! U kunt ook timers gebruiken en geselecteerde apparaten in groepen bedienen. Ook is het mogelijk om schakelaars te koppelen met andere apparaten, zoals sensoren, om slimme scènes te creëren. Laat de lichten automatisch aangaan zodra je het huis binnenkomt!

Avatto/N-TS10-B2/5

Compatibiliteit met stemassistenten

Ligt u in een comfortabel bed, heeft u uw telefoon niet bij de hand en wilt u het licht uitdoen? Of misschien ben je gewoon een kokiets en kan wel wat extra verlichting gebruiken, maar heb je het druk? In deze en vele andere situaties zal de Avatto-schakelaar zijn waarde bewijzen! Het apparaat is compatibel met Google Assistant en Amazon Alexa-assistenten. U kunt hem dus met uw stem bedienen: een eenvoudig commando is voldoende om het licht aan of uit te zetten!

Avatto/N-TS10-B2/4

Hoogwaardig ontwerp

De Avato-schakelaar vormt een fantastische aanvulling op de inrichting van elke kamer - hij heeft een stijlvol, minimalistisch ontwerp. Het beschikt over een glazen paneel dat krasbestendig en gemakkelijk schoon te maken is; veeg het eenvoudig schoon van stof. Het apparaat is ook zeer eenvoudig te installeren en in te stellen. De schakelaar heeft ook een zachte achtergrondverlichting, zodat hij gemakkelijk te vinden is in het donker. Als u wilt, kunt u de functie uitschakelen, zodat uw slaap niet wordt verstoord.

Avatto/N-TS10-B2/2

Merk Avatto
Model N-TS10-B2
Kleur Zwart
Aantal knoppen 2
Frequentie 2,412-2,484 GHz
Draadloze standaard IEEE 802.11 b/g/n
Nominaal vermogen 800 W / kanaal
Nominale stroom 10 A
Ingangsspanning AC 85-265 V, 50/60 Hz
Uitgangsspanning AC 85-265 V, 50/60 Hz
Stroomverbruik = 0,45 W
Materiaal ABS
Paneelmateriaal Gehard glas
Afmetingen Extern: 80 x 80 x (10,2+32) mm;
Intern: 50 x 50 x (10,2+32) mm;
Ondersteunde systemen iOS 8.0, Android 4.0 en hoger
App TUYA / Slim leven
Compatibiliteit Amazon Alexa, Google Home, Yandex Alice, SmartThings


Merk: Avatto
Doelgroep: Unisex
Materiaal: Kunststof
Type product: Schakelaars