Avatto - LZTS02-EU-B2 - schakelaar

  • Artikelnummer: 2346640
34,39 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Smart Lichtschakelaar ZigBee Avatto LZTS02-EU-B2 2-weg Nee Neutraal TUYA (zwart)

De Avatto ZTS02-EU-B2 aanraakschakelaar is perfect voor uw slimme huis. Hiermee kunt u het licht gemakkelijk aan- en uitzetten en dankzij de compatibiliteit met de TUYA/Smart Life app kunt u de verlichting op afstand bedienen. Je kunt het apparaat ook bedienen met de stemassistenten van Amazon Alexa en Google Assistant. Verder onderscheidt de schakelaar zich door zijn waterdichtheid en strakke, minimalistische design. Het product is uitgerust met 2 knoppen en ondersteunt het ZigBee 3.0-communicatieprotocol - voor een goede werking is een extra ZigBee-hub (niet meegeleverd) vereist.

Avatto/LZTS02-EU-B2/4

Afstandsbediening met de app

Weet je niet zeker of je het licht hebt uitgeschakeld voordat je het huis verliet? Je hoeft je niet meer af te vragen - pak gewoon je telefoon! De schakelaar is compatibel met de TUYA/Smart Life app, waardoor je de lampen op afstand vanaf je smartphone aan of uit kunt zetten. U krijgt ook de mogelijkheid om timers en werkschema's voor uw apparaten te maken. Sta jij meestal om 7.00 uur op en ga je om 23.00 uur naar bed? Stel uw lampen zo in dat ze op die tijden automatisch aan en uit gaan.

Avatto/LZTS02-EU-B2/6

Nog meer mogelijkheden

De app biedt nog veel meer mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld je apparaten met elkaar verbinden en in groepen bedienen. Het is ook mogelijk om schakelaars te koppelen met andere apparaten om slimme scènes te creëren. Profiteer bijvoorbeeld van een extra bewegingssensor en laat de verlichting automatisch aangaan als je het huis binnenkomt! U kunt uw apparaten ook delen met andere gezinsleden, zodat ook zij ze vanaf hun smartphone kunnen bedienen.

AvattoZTS02-EU-B2/1

Stembediening

Heeft u drukke handen tijdens het koken en kunt u wel wat extra verlichting gebruiken? Of ligt u misschien in een comfortabel bed en wilt u het licht uitdoen? Geen probleem: de Avatto-schakelaar is compatibel met de slimme assistenten van Google Assistant en Amazon Alexa. Je kunt hem dus bedienen met spraakopdrachten! Nu zijn er slechts een paar woorden nodig om de lichten snel aan of uit te zetten.

Avatto/LZTS02-EU-B2/5

Verbeterd ontwerp

De schakelaar heeft een stijlvol, minimalistisch ontwerp en past perfect in elk interieur. Dankzij het eenvoudige ontwerp is hij ook heel gemakkelijk schoon te maken: veeg hem af en toe gewoon schoon van stof. Het onderscheidt zich ook door zijn hoge duurzaamheid en weerstand tegen vervaging, krassen en andere soorten schade. Bovendien is de schakelaar waterdicht, je installeert hem dus zonder zorgen in de badkamer. Het apparaat is ook uitgerust met achtergrondverlichting, die op elk moment kan worden in- of uitgeschakeld.

Avatto/LZTS02-EU-B2/2

Eenvoudige installatie - prettige bediening

Het monteren van het apparaat duurt niet te lang en levert geen problemen op; een neutrale draad is niet vereist. De schakelaar kan ook zijn status onthouden: zelfs als de stroom uitvalt, herstelt hij automatisch de laatste instellingen zodra de storing voorbij is. Bovendien voelen de knoppen van het product zeer prettig aan en zijn ze comfortabel te bedienen.

Avatto/LZTS02-EU-B2/3

Merk Avatto
Model LZTS02-EU-B2
Kleur Zwart
Aantal knoppen 2
Nominaal vermogen 3-400 W / kanaal
Nominale stroom 10 A
Ingangsspanning AC 110-240 V, 50/60 Hz
Stroomverbruik in stand-by 0,45 W / 0,1 mA
Wi-Fi-bandbreedte 2,4 GHz
Materiaal ABS
Paneelmateriaal Gehard glas
Afmetingen 86 x 86 x 33 mm
Ondersteunde systemen iOS 8.0, Android 4.0 en hoger
App TUYA / Slim leven
Compatibiliteit Amazon Alexa, Google Home, Yandex Alice, SmartThings
ZigBee-protocol ZigBee 3.0


Merk: Avatto
Doelgroep: Unisex
Kleur: zwart
Afmetingen (mm): 86 x 86 x 33 mm
Materiaal: Kunststof
Type product: Schakelaars