Avatto - GW16-Blue - toegangspoort

  • Artikelnummer: 2346435
32,64 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Avatto GW16-W-Blue-gateway

De Avatto-gateway wordt het hart van uw slimme huis. Hiermee kunt u al uw slimme apparaten in één systeem verbinden. Bovendien ondersteunt het het Zigbee 3.0/BLE-protocol. Daarnaast staat ook bediening via stemassistenten tot uw beschikking, wat bijdraagt ??aan meer comfort. Ontdek wat u wint met Avatto!

Avatto/GW16-Blue/2

Intelligente scènes

Met de Avatto-gateway kunt u slimme scènes creëren die zorgen voor uitzonderlijke automatisering in uw huis. U kunt verschillende gateways en componenten vrijelijk combineren om slimme apparaten in uw hele huis eenvoudig te bedienen. Als u bijvoorbeeld een deursensor op uw deur installeert, kunt u automatisch een scène instellen wanneer u deze opent, waarbij de gordijnen worden geopend en de airconditioners worden ingeschakeld. Dit is slechts een voorbeeld van de mogelijkheden die het Avatto-apparaat biedt, waardoor u de werking van uw apparaten kunt aanpassen en een slim huis kunt creëren dat werkt volgens uw voorkeuren.

Avatto/GW16-Blue/4

Eenvoudige bediening

Avatto biedt uiterst eenvoudige bediening van uw slimme huis. Je kunt hem gemakkelijk met je stem bedienen, dankzij de compatibiliteit met Amazon Alexa en Google Home. Je hebt ook de mogelijkheid om hem te bedienen via een speciale app, waarmee je je apparaten altijd en overal kunt beheren. De Avatto-gateway ondersteunt draadloze Zigbee 3.0/BLE-connectiviteit, waardoor deze verbinding kan maken met een verscheidenheid aan apparaten, zoals deursensoren, slimme stekkers, slimme gloeilampen en overstromingssensoren, waardoor een uitgebreid ecosysteem van slimme oplossingen in uw huis ontstaat.

Avatto/GW16-Blue/9

Inbegrepen

  • Avatto-gateway
  • USB-kabel
  • Gebruikershandleiding
Producent Avatto
Model GW16-Blauw
Afmetingen 85 × 100 × 23 mm
Bedrijfstemperatuur -20°C - 45°C
Opslagtemperatuur 5°C - 30°C
Ingangsvermogen 5V DC/1A
Draadloze verbinding Zigbee 3.0/BLE
Bedrijfsvochtigheid 10%-90% RV
Opslagvochtigheid 30%-70% RV
Kleur Blauw


Merk: Avatto
Doelgroep: Unisex
Afmetingen (mm): 85 x 100 x 23 mm
Type product: Gateways