Artillery - X3 Pro - 3D printer

  • Artikelnummer: 2346365
281,65 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Artillerie X3 Pro 3D-printer

De Artillery X3 Pro 3D-printer is een apparaat dat geavanceerde technologie combineert met betrouwbaarheid en prestaties. Dit maakt het een ideaal hulpmiddel voor iedereen die waarde hecht aan kwaliteit en precisie in het 3D-printproces. De X3 Pro is gemaakt om aan de behoeften van zowel professionals als hobbyisten te voldoen. Dit model is een uitstekende keuze voor een breed scala aan gebruikers.

Doordacht ontwerp

Een stevig frame van metaal en ABS biedt een solide basis voor de X3 Pro-printer. Dit ontwerp garandeert de stabiliteit van het apparaat, wat cruciaal is voor nauwkeurig en nauwkeurig afdrukken. Hierdoor kunnen gebruikers er zeker van zijn dat hun ontwerpen met de grootst mogelijke precisie worden geproduceerd. Ondanks het stevige ontwerp blijft de X3 Pro-printer echter relatief licht van gewicht, met een gewicht van slechts 10,9 kg. Dankzij de compacte afmetingen (448 x 248 x 500 mm) is hij gemakkelijk mee te nemen en overal op te zetten. Dit betekent dat u aan uw projecten kunt werken, waar u ook bent.

Indrukwekkende afdrukken

Dankzij het grote werkoppervlak kunt u indrukwekkende ontwerpen maken tot wel 240 × 240 × 260 mm. Bovendien zorgt de maximale printsnelheid van 300 mm/s ervoor dat u opdrachten snel kunt voltooien, wat belangrijk is voor zowel professioneel als hobbymatig gebruik. Opmerking: De aanbevolen afdruksnelheid is 150-200 mm/sec.

Hoogwaardig filament

Het mondstuk met een diameter van 0,4 mm en de ondersteuning voor filamenten met een diameter van 1,75 mm maken een veelzijdig gebruik van verschillende materialen mogelijk, zoals PLA, ABS, TPU en PETG. Dankzij een maximale spuitmondtemperatuur van 300°C heeft u volledige controle over het printproces, ongeacht het materiaal dat u kiest. De directe extruder met dubbele tandwielen garandeert een soepele en nauwkeurige extrusie van het filament, wat resulteert in een betere printkwaliteitj. Deze oplossing garandeert een consistente aanvoer van het materiaal en minimaliseert het risico op papierstoringen.

Nauwkeurig en stabiel platform

Het printplatform is een belangrijk onderdeel dat zorgt voor uitstekende hechting en gelijkmatige warmteverdeling. Dit vergemakkelijkt en verbetert de afdrukkwaliteit aanzienlijk. De X3 Pro beschikt over 49 punten voor intelligente automatische waterpasstelling, waardoor het kalibratieproces van de tafel veel eenvoudiger en sneller wordt. Hierdoor kunnen gebruikers uitstekende afdrukresultaten bereiken zonder ingewikkelde handmatige aanpassingen.

Geavanceerde technologieën

Dankzij het 32-bit STM32-moederbord werkt de X3 Pro-printer soepel en efficiënt. Het ondersteunt 8 talen, waardoor gebruikers uit verschillende regio's het apparaat gemakkelijk kunnen gebruiken. Het 4,3-inch kleurenaanraakscherm maakt het navigeren en configureren van de printer intuïtief en plezierig.

Betrouwbare stabiliteit

Dubbele Z-assen en dubbele motoren zorgen voor uitstekende stabiliteit en hogere printnauwkeurigheid, zelfs bij complexere ontwerpen. Dit zorgt ervoor dat elk element van uw ontwerp nauwkeurig is en zoals bedoeld.

 

Fabrikant Artillerie
Model X3 Pro
Framemateriaal Metaal + ABS
Gewicht 10,9 kg
Afmetingen 448 × 248 × 500 mm
Afdrukformaat 240 × 240 × 260 mm
Max. afdruksnelheid 300 mm/s
Voorgestelde snelheid 150-200 mm/sec
Spuit 0,4 mm
Gloeidraad 1,75 mm
Compatibele films PLA, ABS, TPU, PETG
Max. Nozzletemperatuur 300°C
Printplatform PEI magnetisch verenstaal
Max. broeinesttemperatuur 100°C
Voeding broeinest DC24V-200W
Machinevoeding DC24V-300W
Moederbordtype STM32-bit
Ondersteunde talen 8
Verbindingsmethode TF-kaart, type C-kabel
Touchscreen 4,3-inch kleurentouchscreen


Merk: Artillery
Doelgroep: Unisex
Gewicht: 10,9 kg
Afmetingen (mm): 448 x 248 x 500 mm
Type product: 3D-printers