Akaso - SYYA0004-GY-01 - Camera

  • Artikelnummer: 2346681
314,86 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Krappe voorraad

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Akaso Brave 8 sportcamera

Bewaar de mooie momenten langer - rust jezelf uit met de Akaso Brave 8 sportcamera en leg dynamische actie vast in uitstekende 4K 60FPS-kwaliteit. Het apparaat is uitgerust met een verbeterde 6-assige gyroscoop en zorgt voor effectieve stabilisatie, heeft bovendien twee beeldschermen, een ½" CMOS-sensor en maakt 48 MP foto's. Je kunt de camera onbevreesd onderdompelen tot een diepte van 10 meter, en de behuizing is verkrijgbaar voor Wordt apart verkocht, zodat je tot wel 60 meter diep kunt gaan. Ook een voordeel is 8K Time Lapse, 16x Slow Motion, digitale zoom en afstandsbediening.

.

Dynamische opnamen in de beste kwaliteit

De Akaso Brave 8-sportcamera maakt gebruik van een verbeterde 6-assige gyroscoop, die uitstekende stabilisatie biedt voor zelfs de meest dynamische opnamen. U kunt dus uw skipistes opnemen en genieten van uitstekende 4K 60FPS-videokwaliteit en 48 MP-foto's. Er staan ??ook een 5x digitale zoom en vele interessante modi tot uw beschikking.

Handige bediening

Het apparaat onderscheidt zich door zijn doordachte ontwerp, wat zich vertaalt in een hoog gebruikerscomfort en intuïtieve bediening onder alle omstandigheden. Er staan ??twee displays tot uw beschikking: een touchscreen, 2" achterscherm en een 1,22" voorscherm. Hierdoor heeft u volledige controle over uw opnamen en kunt u nog interessantere kaders creëren. Ook de meegeleverde afstandsbediening en app zijn een voordeel: ze maken een gemakkelijke bediening op afstand mogelijk.

Robuust ontwerp

Hou je van extreme sporten en blink je uit in moeilijke omstandigheden? De Akaso Brave 8 sportcamera past bij jou! Dankzij de robuuste constructie en het gebruik van hoogwaardige materialen is het apparaat bestand tegen mechanische beschadigingen, bovendien kun je hem zonder angst onderdompelen tot een diepte van 10 meter. Dat

2 x 1550 mAh oplaadbare batterij Opslag MicroSD-kaart Max. 512 GB UHS-III


Merk: Akaso
Doelgroep: Unisex
Type product: Cameras