Acefast - A17 - Oplader

  • Artikelnummer: 2346296
65,62 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Winkelprijs van de producent: 66,50 €
(U bespaart 1.32%, dus 0,88 €)
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Acefast A17 65 W GaN Smart Hub netlader (zwart)

Met de Acefast A17 netwerklader laad je jouw apparaten op met een maximaal vermogen van 65 watt. Het ondersteunt meerdere snellaadstandaarden en maakt datatransmissie met 10 Gb mogelijk. Het heeft 3 ingebouwde poorten: HDMI, USB-C en USB-A. Het is gemaakt met GaN-technologie en garandeert een hoog veiligheidsniveau tijdens gebruik. Daarnaast is er een USB-C/USB-C-kabel van 1,8 meter meegeleverd.

Een scala aan mogelijkheden

Het apparaat is uitgerust met 3 praktische poorten die in vrijwel elke situatie van pas zullen komen. De USB-C-poort is perfect voor het snel opladen van apparaten en voor directe gegevensoverdracht tussen apparaten. USB-A kan op zijn beurt, naast opladen, worden gebruikt om een ??muis, toetsenbord of flashdrive aan te sluiten. Via de HDMI-poort kunt u video naar een tv-scherm sturen.

Snelle oplaadtechnologie

Bespaar uw kostbare tijd! De Acefast AC-lader maakt snellaadprotocollen Power Delivery, Quick Charge 3.0, AFC en FCP mogelijk. Zo laad je binnen een mum van tijd je smartphone of tablet op. Daarnaast heeft hij twee ingebouwde USB-poorten, waardoor je 2 apparaten tegelijk kunt opladen. Daarnaast wordt er een USB-C-kabel van 1,8 meter meegeleverd, zodat je je telefoon kunt gebruiken tijdens het opladen.

Onmiddellijke gegevensoverdracht

Met de oplader kunt u gegevens tussen apparaten overbrengen met snelheden tot wel 10 Gb - moeiteloos grote bestanden in een mum van tijd overbrengen. Geniet van de duizelingwekkende snelheid en breng uw favoriete foto's of video's over van uw telefoon naar uw computer!

Compatibel met veel apparaten

Het product onderscheidt zich door zijn brede compatibiliteit: u kunt er eenvoudig de meeste populaire apparaten mee opladen. Je kunt eenvoudig energie leveren aan onder andere smartphone of tablet met Android, iPhone, laptops van diverse merken of zelfs Nintendo Switch console.

Veilig gebruik

De componenten van de lader zijn gemaakt met innovatieve GaN-technologie, waardoor het apparaat een nog efficiëntere werking garandeert en minder energie verbruikt. De lader is effectief beschermd tegen overbelasting, oververhitting, overladen, overspanning en elektrostatische ontlading.

Inbegrepen

  • Acefast A17 netwerklader
  • USB-C/USB-C 100W-kabel
Model A17
Kleur Zwart
Totaal vermogen 65 W
Invoer AC 100-240V 1,5A, 50/60Hz
Uitvoer USB-C: 60 W maximaal
USB-A: 5 W, 5 V / 1 A maximaal
HDMI-poort 4K/HD 3840x2160 / 60Hz
Transmissiesnelheid 10 GB
Materiaal PC
Afmetingen 96,8 x 31,7 x 51,9 mm
Gewicht 135 g
Certificeringen PSE, FCC, UL
Kabellengte 1,8 m
Opslagtemperatuur -20°C tot 40°C


Merk: Acefast
Doelgroep: Unisex
Kleur: zwart
Gewicht: 135 g
Afmetingen (mm): 96,8 x 31,7 x 51,9 mm
Materiaal: Polycarbonaat
Type product: Laders