APEXEL - APL-JJ070 - Selfie stick

  • Artikelnummer: 2346013
52,08 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


APEXEL APL-JJ070 70" Selfie Stick/Statief (Zwart)

Ontdek veelzijdigheid en betrouwbaarheid met het APEXEL APL-JJ070 statief, de perfecte oplossing voor elke fotografie- en videoliefhebber. Dit zwarte statief/selfiestick niet biedt alleen stabiliteit en veelzijdigheid met de mogelijkheid om uw telefoon verticaal, horizontaal en onder verschillende hoeken te kantelen, maar biedt ook veiligheid voor uw apparaat dankzij beschermende siliconen covers op de grip. De versterkte constructie, rubberen antislipkussentjes op de poten en een statiefschroefdraad voor het bevestigen van extra apparatuur, zoals camera's of lampen, maken het tot een onmisbaar hulpmiddel voor iedereen die waarde hecht aan kwaliteit en functionaliteit. De set bevat niet alleen het statief, maar ook een draagtas, handleiding, afstandsbediening en telefoonhouder en een montageonderdeel, waardoor het een uitgebreide oplossing is voor zowel professionals als amateurs.

Hoge compatibiliteit

Het APEXEL APL-JJ070-statief vertoont uitzonderlijke compatibiliteit met telefoons met een breedte van 5,58 - 9,4 mm, waardoor gebruikers een breed scala aan mobiele apparaten kunnen gebruiken. Dit zorgt ervoor dat u, ongeacht het telefoonmodel, kunt genieten van een stabiele en veilige grip, waardoor uw foto's en video's stabiel blijven. Deze functie maakt het statief een ideale keuze voor mensen die verschillende telefoons gebruiken of er zeker van willen zijn dat hun nieuwe apparaat ook past.

Stabiliteit en veiligheid

Het garanderen van de veiligheid van uw apparaat is van cruciaal belang, en het APEXEL APL-JJ070 statief volbrengt deze taak perfect. Beschermende siliconen covers op de telefoongreep, verrijkt met een textuur om uitglijden te voorkomen, garanderen dat uw telefoon veilig en stabiel blijft tijdens gebruik. Deze functie is vooral belangrijk bij het werken in moeilijke terreinomstandigheden.


Veelzijdigheid in gebruik

Dankzij de mogelijkheid om de telefoon verticaal en horizontaal te plaatsen en onder verschillende hoeken te kantelen, is het APEXEL APL-JJ070 statief een ideale oplossing voor elk type van fotografie en video . Deze veelzijdigheid maakt een eenvoudige aanpassing van de instellingen aan de kadreringsbehoeften mogelijk, waardoor gebruikers creatieve vrijheid krijgen bij het maken van inhoud.

Versterkte constructie

De versterkte constructie van het statief zorgt voor duurzaamheid en weerstand tegen schade, wat uiterst belangrijk is voor mensen die vaak in het veld werken. De solide constructie van het statief garandeert dat het bestand is tegen intensief gebruik en verschillende externe omstandigheden, waardoor de apparatuur jarenlang stabiliteit en veiligheid krijgt.

Rubberen antislipkussentjes

De poten van het statief, uitgerust met rubberen antislipkussentjes, verhogen de stabiliteit op verschillende oppervlakken aanzienlijk, waardoor het statief niet per ongeluk beweegt. This is key to maintaining continuity and quality of the frame, especially in places where the stability of the ground may pose a challenge.


Package Contents

Carrying case 

Tripod 

Instruction manual 

Remote trigger 

Phone holder 

Mounting part 

 

Merk Apexel
Model APL-JJ070
Kleur Zwart
Compatibiliteit met telefoons met een breedte van 5,58 - 9,4 mm
Statiefhoogte 51 - 178cm
Benspanwijdte 53cm


Merk: APEXEL
Doelgroep: Unisex
Type product: Selfie sticks