APEXEL - APL-JJ07 - Universeel statief

  • Artikelnummer: 2346668
29,26 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


APEXEL APL-JJ07 statief/handvat (zwart)

Het APEXEL APL-JJ07 statief is een veelzijdig hulpmiddel dat met succes zijn weg zal vinden naar het arsenaal van elke fotografie- en filmliefhebber, ongeacht het expertiseniveau. Het unieke ontwerp met flexibele poten, gemaakt van ABS gecombineerd met een aluminiumlegering, biedt niet alleen kracht, maar ook de flexibiliteit die nodig is om onder uiteenlopende omstandigheden te werken.

Flexibiliteit en compatibiliteit voorop

Met een verstelbare lengte van 16 tot 32 cm en een gewicht Met een gewicht van 250 g is het APEXEL APL-JJ07-statief zowel handig als stabiel genoeg om een ??breed scala aan apparaten te ondersteunen. Dankzij de compacte afmetingen, 26 × 5,6 × 4,2 cm, past hij gemakkelijk in een tas of rugzak, zodat hij altijd bij de hand is wanneer u een onvergetelijk moment wilt vastleggen.

Afneembare componenten voor meer functionaliteit

Het statief onderscheidt zich door zijn afneembare poten en clip, die vergroot de veelzijdigheid aanzienlijk. De bovenkant van het apparaat kan 360° draaien, waardoor u eenvoudig de hoek van uw opname kunt aanpassen zonder dat u het hele statief hoeft te verplaatsen. Bovendien zorgt een antislippad aan de onderkant voor stabiliteit op verschillende oppervlakken, en de afneembaarheid ervan opent nieuwe configuratiemogelijkheden voor de gebruiker.

Brede compatibiliteit met apparaten

De APEXEL APL-JJ07 werkt met een verscheidenheid aan apparaten dankzij de universele 1 /4-inch schroef. Compatibiliteit met een telefoon, digitale camera, LED-flitser of projector maakt het statief uiterst nuttig in verschillende situaties - van professionele fotoshoots tot videocreatie tot presentaties en demonstraties. De mobiele telefoonclip, die apparaten tot 6 inch ondersteunt, breidt het toepassingsbereik verder uit.

Statiefpoten - dubbele functie

Een uniek kenmerk van het APEXEL APL-JJ07 statief is dat de flexibele poten niet alleen als basis kunnen worden gebruikt, maar ook als houder voor diverse apparaten, waaronder lampen. Deze functionaliteit maakt het ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een veelzijdig en gemakkelijk aanpasbaar accessoire.

 

_1 019__ 1019_
Fabrikant Apexel
Model APL-JJ07
Hoofdfunctie statief met flexibele poten
Materiaal ABS + aluminiumlegering
Lengte 16 tot 32 cm
Gewicht 250 g
Afmetingen 26 × 5,6 × 4. 2 cm
Compatibiliteit Mobiele telefoon, camera, DSLR camera, LED-flitser, projector, enz.


Merk: APEXEL
Doelgroep: Unisex
Afmetingen (mm): 26 x 5,6 x 4,2 cm
Type product: Statieven