ANLAN - 01-ADRY15-001 - Massager

  • Artikelnummer: 2346405
62,82 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Ultrasoon gezichtsmassageapparaat met lichttherapie ANLAN 01-ADRY15-001

Wilt u uw huid verzorgen, maar heeft u nog steeds geen tijd voor een gedetailleerde verzorging? Met de ultrasone gezichtsmassager van ANLAN zijn vijf minuten per dag voldoende om uw teint goed te verzorgen en bevredigende resultaten te behalen. De bediening van het apparaat is ongelooflijk eenvoudig en u kunt de werking van de stimulator eenvoudig aanpassen aan uw behoeften, en u kunt kiezen uit maximaal 4 verzorgingsmodi, 3 soorten fototherapie en 3 temperatuurniveaus. Dankzij de krachtige batterij gaat het apparaat lang mee.

Effectieve gezichtsreiniging

Als je last hebt van acne, overtollige zichtbare poriën of je huid een grijsachtige tint heeft, denk er dan over na om je reinigingsmethode te veranderen. Wanneer het wassen van uw gezicht met de hand niet het gewenste resultaat oplevert, profiteer dan van de mogelijkheden die de ultrasone gezichtsmassager van ANLAN biedt. Een warm kompres (temperatuur 38°C / 40°C / 42°C) opent effectief de poriën en verbetert de conditie van uw huid. Aan de andere kant zal een koud kompres (temperatuur van 6°C / 8°C / 10°C) de poriën verkleinen, de huid elastischer maken en de effectiviteit van de gebruikte huidverzorgingscosmetica verhogen.

Lichttherapie

Voel je alsof je in een spa bent en voer zelf fototherapie uit. ANLAN ultrasone stimulator biedt maar liefst 3 soorten lichttherapie. Als u uw huid flexibeler wilt maken en rimpels wilt elimineren, gebruik dan het rode licht. Gebruik het blauwe licht voor effectieve acnebestrijding, maximale huidreiniging en eliminatie van bacteriën. Het laatste lampje – groen – verbetert de microcirculatie, elimineert wallen en vermindert de talgafscheiding.

Huidlifting thuis

Merkt u dat rimpels steeds vaker verschijnen?e vaak? Of is uw huid misschien verzwakt en minder elastisch? Voor dure behandelingen hoeft u geen afspraak te maken om deze problemen op te lossen. De EMS-microstromen die het ANLAN-stimulator gebruikt, dringen diep door in uw spieren om uw huid elastischer te maken en te regenereren. Na slechts 7 dagen regelmatig gebruik (2x per dag, 10 tot 15 minuten) geniet u van een gezonde en jeugdige uitstraling!

Eén apparaat, vele toepassingen

ANLAN's ultrasone gezichtsmassageapparaat heeft zoveel functies dat het maar liefst 5 verschillende huidverzorgingsapparaten vervangt. U kunt het product gebruiken om fototherapie uit te voeren, uw huid diep te reinigen, kompressen te maken of zelfs uw gezicht slanker te maken. En dit zijn nog steeds niet alle mogelijkheden van het apparaat! De werking met behulp van ionen en hoogfrequente trillingen zorgt ervoor dat de voedingsstoffen van de gebruikte huidverzorgingsproducten de diepste lagen van de huid bereiken, zodat u kunt genieten van een vlekkeloze teint. Vergeet niet om je make-up grondig af te wassen voordat je het massageapparaat gebruikt.

Doordacht ontwerp

Het LED-display informeert u over de werkstatus van het ANLAN-apparaat. Je controleert onder andere eenvoudig het temperatuurniveau of de acculading. De tijd die nodig is om het massageapparaat op te laden bedraagt ??ongeveer 3 uur. Het gebruik van het apparaat zal geen problemen veroorzaken. Bovendien ligt de stimulator perfect in de hand, zodat u geen ongemak zult ervaren tijdens de verzorging van uw huid. Er wordt een speciale standaard meegeleverd, waarmee u het product gemakkelijk en veilig kunt opbergen. Er is alles aan gedaan om het gebruik van het ANLAN-stimulator effectief en comfortabel te maken.

Inbegrepen:

  • Ultrasoon gezichtsmassageapparaat met lichttherapie
  • Cosmetische padring
  • Basis
  • Cosmetisch kussentje
  • USB-C-oplaadkabel
  • Gebruikershandleiding
Fabrikant ANLAN
Model 01-ADRY15-001
Materiaal ABS + roestvrij staal
Afmetingen 179 x 60 x 61 mm
Gewicht 195 g
Trillingsfrequentie 8000 tpm
Lichtgolflengte Rood licht 622 nm
Blauw licht 467 nm
Groen licht 523 nm
Batterijcapaciteit 1000mAh
Oplaadtijd 3 u
Gebruikstijd ongeveer 62 minuten
Automatisch uitschakelen Clean, EMS, Vochtige modus: 5 minuten
Koele modus: 2 minuten


Merk: ANLAN
Doelgroep: Unisex
Gewicht: 195 g
Afmetingen (mm): 179 x 60 x 61 mm
Materiaal: Staal
Type product: Massagers