1MORE - EC302-Black - Hoofdtelefoon

  • Artikelnummer: 2346006
Artikel op dit moment uitverkocht
Op dit moment niet beschikbaar


1MORE PistonBuds Pro-hoofdtelefoon (zwart)

Ervaar hoe goed je favoriete nummers kunnen klinken met de 1MORE PistonBuds Pro. Geniet van superieure geluidskwaliteit dankzij de dynamische drivers van 10 millimeter en de OuietMax actieve ruisonderdrukkingstechnologie helpt u het geluid te onderdrukken. Hun gebruiksduur bedraagt ??tot 30 uur met de behuizing, en Bluetooth 5.2 is verantwoordelijk voor betrouwbare connectiviteit. Ingebouwde microfoons met DNN-algoritme vergemakkelijken telefoongesprekken. Ook opmerkelijk is het ergonomische ontwerp van de hoofdtelefoon

 

Het voelt alsof je bij een concert bent

De hoofdtelefoon is uitgerust met dynamische drivers van 10 millimeter, wat een fantastische geluidskwaliteit garandeert. Rijke details, krachtige bassen, kristalhelder geluid - dit en nog veel meer wacht je met Piston Buds Pro. Ook ondersteunen ze de AAC-codec, waardoor de 1MORE hoofdtelefoon een nog betere muziekervaring biedt.

 

Stabiele en betrouwbare signaaloverdracht

Interferentie, vertraging en andere verbindingsproblemen behoren tot het verleden! Geavanceerde Bluetooth 5.2-technologie zorgt voor een snelle en stabiele verbinding tot wel 10 meter. U kunt zich dus vrij bewegen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat de verbinding of de muziek wordt verbroken. 1MORE is gamers ook niet vergeten! PistonBuds biedt een speciale gamingmodus die vertraging vermindert en je laat genieten van perfecte audio- en videosynchronisatie. Nu kun je gemakkelijk je tegenstander verslaan en nog een overwinning behalen in je favoriete spel!

 

Alleen jij Gewicht van de koffer 30 g Werktemperatuur 0°C~45°CMerk: 1MORE
Doelgroep: Unisex
Kleur: zwart
Type product: Koptelefoons

Contactgegevens